Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Имам од Инзаги уште опел кога им беше спонзор, од Раул од Реал Мадрид, од Мориентес кога играше за Монако и еден од Бразил празен.

јас купувам претежно ретко дресови

имам 32 виери-интер (више ми е мал)(ама го чувам и ке го чувам)
ајакс празен
рома празен
македонија празен
барса 2 празни еден домашен еден гостински(портокаловиот)
а иначе пред 2-3 години се видов на слика во албум(сум имал 4 год.) во дрес од јувентус после тоа ке ги убиев моите

а најново чекам Мигел Велосо да потпише за Арсенал па да си купам од него ама тој ке го купам од лондон (татко ми ке ми земе)

ке шитнам се ако треба:pos2:

позЗ

По 1 од Лацио, Бразил, Германија и 6 од Манчестер Јунајтед :)

ЈАс имам многу дресови..
Уште од мал бев запален по Интер, па имав неколку дресови од Роналдо (еден од Бразил).
Подоцна имав од Виери, Фиго, Ибра.. Најнови и најомилени ми се Ибра и Фиго, но пред 1-2 недели си го слинав од Ибра. Игравме фудбал кај училиштето на цименто и паднав и го направив партал. :)
Ај за година ќе си купам друг.

WoW имаш дрес од Фиго? Брате немаш поима кај се не побарав дрес од Фиго и никаде немаше:(, моеш да ми кажеш кај го имаш купено?
...И да се доискажам дека сакам да зеам еден дрес од Италија и Аргентина, а од Македонија сеа треба да зеам за да се спремам за дуелите со Шкотска и Холандија :wink: :vozbud:

Роберто Карлос - Реал Мадрид
Роналдо - Реал Мадрид
Роналдо - Интер
Аргентина празен ( мал ми е )
Југославија празен (мал ми е )

Ајверсон - Филаделфија

Дел Пиеро (уште кога го носеше бројот 10 во Италијанската репрезентација)
Недвед 11
И годинава ќе барам под дрво и камен од Амаури...

2 постари од Дортмунд. Еден од 95 и еден од 97. Имам и еден од Македонија.

Следен ќе ми биде дрес од Селтик.

2 oд Дел Пиеро имам (од Јувентус двата). Едниот е постар, фаствеб коа бееше спонзор и мал ми е тој више, не го носам, а другиот ми е тазе купен, од новите. Најубав е :pipi:
Од Ибра од Јуве иам еден, али не го носам мн. мн.
Имам од Шведска од Љунгберг, од Рибери од Баерн, Пршо Хрватска и Раул Шпанија.

Роналдињо од Барса
Дел Пиеро од Јувентус (од пред 3 дена :smir:)

Имам еден од Англија празен е. Само тој ми е бидејќи не сум по фудбалот.

Имам оригинал дрес од Англија, со потписите на тогашната репрезентација, не знам која година беше... Еден човек ми нудеше 500 евра за него, но не го давам, иако не ни го носам. :)

:oftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??

:oftopic: Зашто во фан клубовите во Македонија, наместо да доминираат дресови од македонски клубови и репрезентации, највеќе се од клубовите Милан, Јувентус, Динамо, Партизан, Звезда итн.
Јас не викам дека не смеат да се продаваат такви дресови, но во секоја друга земја, да речеме во Хрватска, има дресови од репрезентацијата на Хрватска, Динамо, Хајдук, а дресови како на Италија се во помал број.
Не ми е јасно зошто никој во Македонија не се залага да прави такви дресови??

:oftopic: : pametno , dosta ubavo kazano - amaso ke praes - treba da imas covek vo nekoja uprava da ti dadat dres - nema prodavnici za MAKEDONSKO prvenstvo ili ako ima newkade vo sk e , prosto "nasa" greska - FFM .
a inaku bu bulo ubavo da gledas decinja so dres napobeda , pelister , vardar ... kako trckaat :)
ke bide :)

pozZ

Поддршка..Стварно добра идеја, мислам дека треба повеќе да се продаваат дресови од Македонските клубови, и Македонската репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom