M
Mario Gómez
Гостин
Значи пак со тоа вие..само едно прашање ,што си ти?можам да ти препорачам психијатар или слушај патриотски песни,гледај патриотски реклами (барем сега ги има многу)или нешто друго да ја засакаш македонија!!
ZОТЕ ти очигледно немаш џабе лоша репутација и ако го искажа твоето мислење не мора да ги тормозиш другите кои очигледно не се согласуваме со тебе и прекини со такви срања те слушнавме што кажа. Ајде пријатно.Докажете дека имате квалитет против исланд на 18 март. До тогаш можеме само да се препукаваме овде. Јас не верувам во овие играчи бидејќи според мене не играат најдобрите, и немаме квалитетн тренер со спремна тактика. Тоа се моите факти поради што јас тврдам дека нема да се пласираме на европско.
квалитет не се докажува со еден натпреварДокажете дека имате квалитет против исланд на 18 март. До тогаш можеме само да се препукаваме овде. Јас не верувам во овие играчи бидејќи според мене не играат најдобрите, и немаме квалитетн тренер со спремна тактика. Тоа се моите факти поради што јас тврдам дека нема да се пласираме на европско.
Го имаме најдобриот стрелец на сите времиња бе пестициду.Кире Лазаров го знае цел ракометен свет,признаен е како еден од најдобрите играчи на светов,а ти ќе бидиш запаметен како криво насадена комплексирана исфрустрирана црна точка на кајгана форумот да ти ебам пицајзлата смрдена.Како не те абортирала мајка ти кретен еден...Докажете дека имате квалитет против исланд на 18 март. До тогаш можеме само да се препукаваме овде. Јас не верувам во овие играчи бидејќи според мене не играат најдобрите, и немаме квалитетн тренер со спремна тактика. Тоа се моите факти поради што јас тврдам дека нема да се пласираме на европско.
Да бе, немаше шо повеќе да каже.што бе го баниравте на зоте??
ако веќе се прави промена, јас мислам дека треба да му дадат шанса на ристо магдинчев. према коментарите, изгледа дека добро го познава светскиот ракометЈа сакам селекторот да се смени да најдат поасален,сигурно ќе направевме повеќе и ќе се квалификувавме за олимпијадата ако играше раде стојановиќ кој во квалификациите беше ОДЛИЧЕН,нека го игра Филип Лазаров па пак ќе се задоволуваме со волку но тоа е.
лесно е да глеаш од страна и да коментираш,а иначе многу ме нервираше он коа ги глеав утакмициве-коа ќе се убаци со некој коментар уфф,ми идеше да скршам нешоако веќе се прави промена, јас мислам дека треба да му дадат шанса на ристо магдинчев. према коментарите, изгледа дека добро го познава светскиот ракомет
имам една замерка за изјавите на кире, што ги даде вечерва за дневникот на мтв. имено, таму кажа дека ова е единствена репрезентација што е чиста, што нема ниту еден натурализиран играч итн., и заради тоа и успехот нивни е поголем. е сега, и јас би сакал, да играат само македонци, кои се квалитетни и кои ќе играат со срце и ќе редат успеси. ама не е во ред, не е фер према другите таква изјава да се даде. женската репрезентација е составена од неколку натурализирани македонки. без разлика која од каде е, играат за македонија, и на европсково душава ја остави ја на терен за да направат што повеќе можат! и стигнаа до 7 место! би ја спомнал само драгица кресоја. дали на неа и беше лесно да игра против србија? не верувам. но, и се укажало прилика тука, таа се согласила, и даде се од себе, за да ги совлада своите довчерашни сонароднички. не ни можам да замислам што се случувало со нејзините емоции во тој момент. но, токму таа беше една од подобрите и ги поведе колешките во победа над србија. и не само таа, има уште многу други. од таа страна не се согласувам со кире. ако се дава 100% кога се игра во националниот дрес, не ми е битно дали потеклото не е баш македонско. ако не се замараат со ништо и не им е гајле за резултатот, туку само за парите (читај сречко катанец) тогаш е во ред, да се биде чиста македонска репрезентација!
Е болдов се обидувам да го пренесам на темава уште откако почна првенствово. Не е исто на терен и од фотеља. Се` може да се случи долу, коментатори како ЗОТЕ во се` мораат да најдат забелешка, а што е најтрагично, ваквите критики доаѓаат од луѓе кои метар не потрчале во животот и не знаат што значи да се биде спортист, а уште помалку репрезентативец на својата земја.ги читам постовите на Зоте и навистина го жалам човекот, незнам што му е проблемот и што се треска од земја. Но добро во држава аналитичари како него има 2 милиони. Кога седиме дома пред телевизорот и откако ќе заврши натпреварот сите знаеме како требало да одиграме.
поззз и со нетрпение ги очекувам квлификациите за ЕП
абе и јас мислам дека е најдобро да се само наши деца, затоа што кај нив нема потреба од развивање на патриотизам (барем така би требало)!лесно е да глеаш од страна и да коментираш,а иначе многу ме нервираше он коа ги глеав утакмициве-коа ќе се убаци со некој коментар уфф,ми идеше да скршам нешо
а иначе за ова другово што знам,сепак е поголемн успехот ако го напраиш со нешто свое,мислам ја искрено повеќе би сакал просечна репрезентација да имам али знам дека е чисто македонска него да имам нешо ко францускана и ракометна и фудбалска-посебно оваа
од 80милиона луѓе да неможеш да составиш репрезентација,па зимаш таленти од африка искористување е поише тоа,