H
HITCH
Гостин
Дечки јас не го гледав натпреварот не можев ВЕ МОЛАМ ЛИНК ЗА ДА ГО СИМНАМ И ДА СИ ГО ГЛЕДАМ А И ЗАСЛУЖУВА ЦЕЛ ЖИВОТ ДА ГО ЧУВАМ ПОЗДРАВ
Иста е и мојата прогноза, а Полска ќе биде првак, додека Хрватска ќе го освои третото место.Ајде сега малце прогнози за полуфиналињата. :salut:
Данска-Франција 17.30
Хрватска-Полска 20.30
Моја прогноза Франција и Полска понатаму
Не верувам многу во Полска. Тие ја темпираа формата за Задар и тогаш им се разбрани Шмал, па влегоа во елемент. Во Вараждин беа изненадени со нас се друго им одеше по план, иако не играа добро. Ние бевме и единствена репрезентација која ги застана Бјелицки и Лиевски кои им се клучни играчи.Иста е и мојата прогноза, а Полска ќе биде првак, додека Хрватска ќе го освои третото место.
А дали ние сите тука на форумов сме ќелави и имаме бркови како Илија Темелковски за да можеме да ти одговориме на тоа прашање?na ova prasanje mozda ne mu e mesto ovde ili veke e odgovoreno(me mrzi da baram).
Zosto Branko Angeloski ne igra za MAKEDONIJA?
Ова е најдобар одговор на мошне глупаво прашање.А дали ние сите тука на форумов сме ќелави и имаме бркови како Илија Темелковски за да можеме да ти одговориме на тоа прашање?
me interesirase samo dali e povreden, se povlece od reprezentacija ili ne dobi povik od Ilija TemelkovskiА дали ние сите тука на форумов сме ќелави и имаме бркови како Илија Темелковски за да можеме да ти одговориме на тоа прашање?