СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Полска ја гази Србија :nesvest:. Во одлична форма влегле.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Сега се гледа гол разлика или меѓусебните дуели? Кој знае како е сигурно нека пиши...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нов инцидент у Задар. Значи успеаја чкембари да си истераат по своето, БРАВО! Се затепале чкембари и војводи, по дводневното провоцирање од страна на чкембарите као демек скопски слуги. Ех бееее, идиоти прости!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Сега се гледа гол разлика или меѓусебните дуели? Кој знае како е сигурно нека пиши...
Ако се две екипи на делба на место - меѓусебна средба

Ако се повеќе - гол разлика

M

Mario Gómez

Гостин
ме интересира ако имаме 6 бода со Данска и Полска кој ќе оди ..Мислам дека ќе се гледа меѓусебна гол разлика ама кој знае дека ги победивме двете ама незнам.Пишите??:uvo::uvo:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Полска ја гази Србија 21-7 очигледно сме тепале машина.
Ова ни оди во прилог ако ја тепаме Србија тогаш можеме да се надеваме на трето место.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Уф Полска сеа се засилиа. Мислам дека не го дадоа максимумот во групата и тек сеа влагаат во форма зашто Србија не се нешто слаба репрезентација што го докажаа вчера. Ке ни биде тешко да ја поминеме групава...

4.50 е за наша победа....
Ne se Srbija jaka Germancite se slabi igraat so pomos na sudiite :)))

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ме интересира ако имаме 6 бода со Данска и Полска кој ќе оди ..Мислам дека ќе се гледа меѓусебна гол разлика ама кој знае дека ги победивме двете ама незнам.Пишите??:uvo::uvo:
еве јас ќе ти пишам:pos2:
не се гледа меѓусебната гол разлика, туку меѓусебниот дуел, ако ја победиме Данска и имаме исто бода со неа ние одиме заради победата над неа (што ќе ја оствариме вечерва), така нели беше и во групата, поради победата над Полска ние заминавме со два бода, а таа си остана на нула (иако имавме ист број бодови)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Избришано. Модераторот чека администратори да реагираат.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ако се две екипи на делба на место - меѓусебна средба

Ако се повеќе - гол разлика
Значи ако се три.. Македонија, Данска и Полска со исто бодови... Ние имаме победи со двете, а сепак ќе се гледа гол разлика? Или гол разлика важи само ако има секој со секого победа..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Значи ако се три.. Македонија, Данска и Полска со исто бодови... Ние имаме победи со двете, а сепак ќе се гледа гол разлика? Или гол разлика важи само ако има секој со секого победа..
Гол разлика е и тогаш, зошто може да се случи теоретски секој да има по една победа. Незнам само дали е гол разлика од дуелите на овие три екипи или вкупна гол разлика, немам време да побарам сега. Во секој случај, прво да ја добиеме Данска, после ќе пресметуваме.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Бојанфамилија97, баниран од тема плус 1 ден од форум поради навреди кон член.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Нов инцидент у Задар. Значи успеаја чкембари да си истераат по своето, БРАВО! Се затепале чкембари и војводи, по дводневното провоцирање од страна на чкембарите као демек скопски слуги. Ех бееее, идиоти прости!!!
Алал да им е на чкембариве!! Инаку од кај ти е веста? Стварно се идиоти чкембари :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom