M
Mario Gómez
Гостин
Jas nemozam da begam majkami e profersorka ce ikazat ce me ubie ama umrev da go gledam natprevarot...so da praam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!>?>??????????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas nemozam da begam majkami e profersorka ce ikazat ce me ubie ama umrev da go gledam natprevarot...so da praam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!>?>??????????![]()
Ако ти е прв или меѓу првите изостаноци лесно ќе поминешJas nemozam da begam majkami e profersorka ce ikazat ce me ubie ama umrev da go gledam natprevarot...so da praam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!>?>??????????![]()
jas deneska samo ova ke go napisam...sto bi rekla hrvatskata rakometna himna!
NEKA PATI KOME SMETA....DOBICEMO PRVAK SVETA!!!!
Napred Makedonija....
Што е работава со мојсовски?
воделе хрватите статистика и тој бил трет играч на цел турнир со најмногу изгубени топки!
Да се надеваме дека ќе се присобере малку за денеска и за со русија....!
Ете дојде денот да играме и со германија, ариевска нација која се бори до последна секунда и и затоа ќе биде многу тешко на денешниов натпревар. Имаат многу јак напаѓач хајнце кој е висок и шутира од далеку а исто така имаат и висок пикер кој дава голови од 6 метри. А де не ги заборавиме и голманите кои се по два метра високи.
Просекот си го има подигнато во мечот со Тунис после одигра одлично. Има и премногу дуели, на мечот со Полска изеде убедливо најмногу ќотек, иако на Лазаров дресот му беше искинат на крај. Секогаш е во сендвич помеѓу 2-3 противнички играчи. Судиите исто му досудија неколку непостоечки пробивања со Полска што исто веројатно се брои во изгубени топки.
Мојсоски е голем борец и посебно со Полска одигра фантастично. Знае да погоди секогаш кога ќе го затворат Лазаров што е исклучително важно, инаку со еден-два играчи на Кире би биле клинички мртви.
Се надевам дека и Раде Стојановиќ ќе се опорави затоа што ни е потребен уште еден бек-шутер. барем да може да одигра едно полувреме со Германија.
ЕДИТ:
Најмногу заради тебе сакам да ги плеснеме за да престанеш со тоа Ариевска нација :pos2:. И голманите им се досега најслаб дел од тимот.