СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во лоши термини играме у п.м.

Утре можеби ќе успеам да стигнам за второто полу-време, но против Русија ... :jaj:

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
нема да можам да ги глеам нашите у школо суммммммм :S

Ке го јадеме од Русите и Германците, кога ке запнат ни нема спас, само да се надеваме Полска да губи.

“Среќа“ не сум админ, но со каква сласт би те банирал перманетно што шириш негативна енергија.

Ќе биде жустро вечер...:). Ако победиме..знаете што значи, да ги тепаш Германија ? Германија е велесила у ракомет, актуелен светски шампион. Ако ги победиме Германија, ќе биде додатен мотив да ги прегазиме и Русија! Со среќа на нашите момци, сите да ги подриме вечер!:) btw Негде прочитав погоре некој неможел да гледа, бил во школо ваму таму..ај факултет ке прифатам, али средно бе...иди избегај некој час, ја уште вчера и кажав на класната дека ке си идам околу 3-4 саат ( незнаев кога се игра утакмицата ), Македонија после 10 години е на светско првенство, се паѓа да игра со Германија, имаме огромни шанси за следна рунда, а ти ке идеш на часови бееееее...:):).

@bobi4e

ај ако пројдат рундава, да идеме у Хрватска ?:)

Јас планирам вечер кидавела од Математика да правам:pipi:Па не играме секој ден на Светско:vozbud:

Попладне сите заедно ќе навиваме...се опремивме кој сака у Браво ќе бидеме во Буњаковец,бујрум со знамиња,труби и други реквизити :vozbud::vozbud: :olee:

Јас планирам вечер кидавела од Математика да правам:pipi:Па не играме секој ден на Светско:vozbud:

Па нормално бе, МАКЕДОНИЈА игра! Јас и денеска и утре бегам, а што е најтрагично за еден изостанок по 2 неоправдани ни става класната (затоа што скоро ич не бегаме) :pos2::pos2: Ама како и да е, не ми паѓа ни на крај памет да ги пропуштим овие 2 утакмици, ги гледав со Тунис и Алжир, а овде каде што се решва со светскиот првак Германија и со Русија да не гледам, нема шанси!

Што е работава со мојсовски?
воделе хрватите статистика и тој бил трет играч на цел турнир со најмногу изгубени топки!
Да се надеваме дека ќе се присобере малку за денеска и за со русија....!

Блазе си ви, бегајте:)
Јас ги потрошив сите џокери во прво полугодие, и утре ќе настинам, барем оправдано ќе ми е:)
За денес, на нашите ракометари им посакувам многу среќа.Нека се држат цврсто, нека бидат храбри и нека продолжат со играта од претходниот натпревар.А додека некоја 50 годишна будала ми раскажува нешто на училиште, јас со мислите ќе бидам со нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom