СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2:
Океј. Само за утакмицата против Русите, можам да бидам оптимист и да речам дека имаме шанси да победиме, ако ни играат со играч помалку. Прво според физичката конституција сме супериорни во однос на нас, второ играат дисциплинирано... тоа се непознати поими кај нас. :D

А што да бидеме сега песимисти и да се откажуваме пред време или да им ја предадеме одма?
Мене јасно ми е убаво која е Полска и која е Македонија меѓутоа во спортот не се игра само со екстремитети...
Со Русија имаме шанси да, и токму овој пораз на Русија ни е во прилог.

Се потврди дека Полјаците се најдобри во групата. Со упорна игра се извадија за лошиот старт и го свртеа резултатот. Утре не чека најтешкиот натпревар. Ќе биде многу тешко и се надевам дека голманите ќе имаат свој ден, и дека ќе одиграме подисциплинирано.

Русите од друга страна имаат страшна контра, но за нив кога ќе им дојде редот.

Данците не би биле европски прваци ако не се вратат во игра. моемнтален резултат на 12 минути пред крај е 30 - 30

Се потврди дека Полјаците се најдобри во групата. Со упорна игра се извадија за лошиот старт и го свртеа резултатот. Утре не чека најтешкиот натпревар. Ќе биде многу тешко и се надевам дека голманите ќе имаат свој ден, и дека ќе одиграме подисциплинирано.

Русите од друга страна имаат страшна контра, но за нив кога ќе им дојде редот.

:pop::pop::pop:..утре е голем празник, се надевам дека господ ќе помогне, иначе црно ни се пишува.не ни бега 15 разлика со игра како вчера и денес

Интересна уткамица србија - данска се играше гол за гол последните 10 минути и данците победија со гол во последна секунда. конечен резултат 36 - 37

браво за македонската публика во хрватска, исто како да играме на наш терен, се надевам дека нашиве ќе соберат сили за утре
со среќа:oeoeoe:

браво за македонската публика во хрватска, исто како да играме на наш терен, се надевам дека нашиве ќе соберат сили за утре
со среќа:oeoeoe:

Колку што забележав и домаќините не помагаат преку разгласот, навивачки се настроени а денес како да ја слушнав и “Македонија навива за вас“ еднаш-двапати после постигнување на гол.

Штета што коментаторите се зафатени со дрдорење, па нити тие пренесуваат што точно се случува, нити пак од нив може да се слушне нешто.

Колку што забележав и домаќините не помагаат преку разгласот, навивачки се настроени а денес како да ја слушнав и “Македонија навива за вас“ еднаш-двапати после постигнување на гол.

Штета што коментаторите се зафатени со дрдорење, па нити тие пренесуваат што точно се случува, нити пак од нив може да се слушне нешто.

Jа пуштаа постојано онаа песната од рекламата на ВИП.:)
Пријатно сум изненаден од нивна страна...многу.:)

да да, ја пуштаат таа песна и плус онаа другата на Дени, можеби нашиве си ја носат и им ја даваат незнам
и мене не ми се свиѓа коментирање, посебно оној што се вклучува
и воопшто не ми се допаѓа како се поставени камерите, кога ќе снимаат од високо особено, тоа досега не го имам видено на ниту еден натпревар:vozbud:

Камерите и мене ме нервираат, не зошто се од горе туку се движат криво-право и ми се врти. Иначе убаво што е покриен преносот со многу камери ама тие им се вишок.

Инаку внесовме и вистинска атмосфера во групата, кога не играме ние необично е тивко во салата...

Тој Магдинчев е што се додава на Марјан Ников. Абе ради реда лупета нешто без везе. Многу ме нервира што нема некој асален коментатор, па да долови атмосвера, се ко мртовци се у п.м.

Денес ги сомеливме треба да продолжиме така.
ама тешко ке е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom