Уапсен Радован Караџиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Attila
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо да убива и масакрира во име на „човекови права„ сега ке дреме во затвор до крај на животот. Кај нас по автоматизам си на власт.Колку значи само декларирањето каков убица си , ете Рамуш го ослободија поради тоа , убивал со право ,за права:toe:

Tebe ti e krivo?

Pravo kazi, AMA...

Дај бе фиксајте го насловот.

Уапсен Радован Караџиќ ! ! !

Еден од двајцата најбарани воени злосторницин од бивша Југославија од страна на Хашкиот трибунал, Радован Караџиќ, е уапсен во Србија, соопшти кабинетот на престедателот на Србија.
karadjic_mladic.jpg

Радован Караџиќ и Ратко Младиќ​
Специјалните полициски сили на Србија го лоцирале и лишиле од слобода Караџиќ, по кого судот за воени злосторства во Хаг трагаше од 1996 година.
Поранешниот претседател на Република Српска е обвинет по 11 точки, меѓу другото за непочитување на обичаите на војување, геноцид и злосторство против човештвото за време на војната во Босна и Херцеговина.
Караџиќ, заедно со генералите Ратко Младиќ и Горан Хаџиќ се најбараните личности од судот во Хаг.Неофицијално Караџиќ е уапсен во елитната белградска населба Врачар.

Колку теми за ист настан?Веќе трета или четврта е оваа:)
Канта

аман веќе 1000 теми отворивте :jaj:
Набрзина ја отворив, извинете..Но, може другата или да се спои со оваа, или оваа да се избрише но да се смени името на другата тема со бугарски наслов..

Abe vakva hipokrizija e smesna vise:):)
Ne deka go branam Karadzic, ama Ljube skapa u zatvor, Tarculovski uste godini nared treba da lega a Taci i Haradinaj se na turneja niz SAD, dodeka nasite Alji i kompanija se vo vlada:):)
Cirkusi.

Na Gorazds sekogash mu e krivo pa mu sovetuvam neka si odi vo kovac ili eventualno vo Hag ako ne mu se dopagja realnosta.

Okolu Ramush on beshe vo Hag oti praveshe cistenje na "albanci" udbashi koi sekojdnevno liferuvaa pred Beograd okolu aktivnostite na togashnata OVK pa zatoa beshe i osloboden.

Do ABC ova ti e nekakva programa prerodba na 100 cekori na Tadik verovatno

Abe vakva hipokrizija e smesna vise:):)
Ne deka go branam Karadzic, ama Ljube skapa u zatvor, Tarculovski uste godini nared treba da lega a Taci i Haradinaj se na turneja niz SAD, dodeka nasite Alji i kompanija se vo vlada:):)
Cirkusi.
Pa majcini se be, im se moze, aj pukni od inat sega.....

Добар чекор од Србите но многу касно. Сега уште Младиќ да го фатат и ок ќе биде. Оваквите ко Младиќ и Карадјич треба во затвор да лежат. Освен да убијат луѓе ништо не сторија.

Kazi iskreno nema li hipokrizija?
Nema.
Ubivase Karadzic? Ubivase. Ubivase i masakrirase iljadnici nevini "neprijateli". Begase i se kriese ko pi*ka, no na kraj naide na toa na sto naide.....
Ubivase Ramus? Ubivase, da, javna tajna e toa, no , kako sto i Bloody spomna, pravese cistka megu albancite, toa sto vie tuka na ovoj forum go barate sekojdnevno da se sluci i kaj nas, pa i se natprevaruvate megu sebe koj toa ke smisli pokreativen nacin kako seto toa da se izvede. Taka da, no kenjenzi...
Lube lezel i na kraj bil osloboden..... pa i Ramus lezese pa bese osloboden.... no dodeka prviot isto ko Karadzic begase i se kriese oti mnogu si ja " sakase " drzavata, Ramus muski bez oko da mu trepne sam se predade, bese spremen se da zrtvuva, zosto toj stvarno si ja sakase svojata zemja....

Ramus muski bez oko da mu trepne sam se predade, bese spremen se da zrtvuva, zosto toj stvarno si ja sakase svojata zemja....

..или “мушки“ знаеше дека неговото судење е само куклен театар за наводна “правичност“ на судот, за после слободно да се шета.

.... не глумете лудило..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom