Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci pogodiv.:pos2:
Me nema, ja su golem rabotnik, rabota, a ne voda politikanstvo :smir:
Ај прво да го хакнам МУП на Хрватска, па ќе ги постирам снимките.
E pa koga ke go haknes MUP na hrvatska otvori i tema kako nemalo specijalci i lisici.I postiraj ne zaboravaj molim te.
Hehe...sum videl ja dovolno da znam koj kako so raboti.I toa ne na surfanje.JBG toa mi e rabota.A ti pomalku da surfas.Znaes li ti na primer kako odi edna procedura na apsenje?
Некој спомна Данска ,Финска , држави кои ми се комшилукДа не излезе дека сум некој тежок зелкар па сега демек.........Ке ви кажам дека во Шведска за време на судење е дозволено уметник на бел лист хартија го црта осомничениот и тој цртеж е све што може да се види на тв. Е сега треба да се земат и некои други работи во предвид.Овде на никого не му ни паѓа на памет за некои манипулации или политички влијанија во судот , а кај нас јас сум за тоа од кога некој со доказ биде осуден задолжително да се стави на сите насловни страни .
Некој спомна Данска ,Финска , држави кои ми се комшилукДа не излезе дека сум некој тежок зелкар па сега демек.........Ке ви кажам дека во Шведска за време на судење е дозволено уметник на бел лист хартија го црта осомничениот и тој цртеж е све што може да се види на тв. Е сега треба да се земат и некои други работи во предвид.Овде на никого не му ни паѓа на памет за некои манипулации или политички влијанија во судот , а кај нас јас сум за тоа од кога некој со доказ биде осуден задолжително да се стави на сите насловни страни .
Poradi nedostatok na dokazi ili poradi sizofrenik u fotelja na pretsedatel?Operacijata na apsenje na ZZ bese proceneta ko visok rizik.Zosto?Pa vide i sam.Sekrerovska na stereoidi se butka u kordoni odma se sobraa pred sud.Da ne bea specujalcite so ke sledese?Narandzasta revolucija?ILi mozda trebase u Brodec da ojme so lokum i caj?Po tvojve teorii sigurno i ne treba da ima vooruzena policija i vojska.Nego ko budistickive svestenici so statuetki od buda ke rabotat.
Ne bese sama.......Apsenje si e apsenje si ima procedura.Hrvatska Svedska bilo kade.Ostajte gi lugjeto da si rabotat.Tebe so ti izgleda spektakularno na toj so mu e glavata u torba u takvi situacii ne mu e nisto spektakularno.
Ајде Heindrich објасни ни ја процедурата. Гледам втор пат ја спомнуваш.