Спектакуларни апсења, борба против криминалот, или...?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување
E pa koga ke go haknes MUP na hrvatska otvori i tema kako nemalo specijalci i lisici.I postiraj ne zaboravaj molim te.

Ај прво да го хакнам МУП на Хрватска, па ќе ги постирам снимките.

И во Хрватска имаше воени злосторници но секако и криминалци председатели како и други високи личности,секако апсењата не се одвиваат како да се апсат Ал Капоне и друштвото во 20тите,ама сепак органите си ја бркаат работата после набавените несоборливи докази.:toe:

E pa koga ke go haknes MUP na hrvatska otvori i tema kako nemalo specijalci i lisici.I postiraj ne zaboravaj molim te.

Добро ти мене ме најде.
Да не сакаш да одам во живо да ти снимам па да ти ги задоволам критериумите за една тема или мислење.

За секое прашање имаш одговор тука.
Просурфај малку, види, погледни која е разликата меѓу вистинска борба против организираниот криминал и корупција, и циркуси наменети за народ.

Се разбира доколку ви дозволуваат да погледнете што се случува надвор од границите на Македонија.

И тоа не во Данска или Финска....туку во Хрватска.

Hehe...sum videl ja dovolno da znam koj kako so raboti.I toa ne na surfanje.JBG toa mi e rabota.A ti pomalku da surfas.Znaes li ti na primer kako odi edna procedura na apsenje?

Hehe...sum videl ja dovolno da znam koj kako so raboti.I toa ne na surfanje.JBG toa mi e rabota.A ti pomalku da surfas.Znaes li ti na primer kako odi edna procedura na apsenje?

Абе нема што да знам.
Гледам.
Одприлика вака:
Се апси чоек (осомничен) со калаш на глава и со раце позади грб.
Се трпа у затвор.
Па после 6 месеци се пушта поради недостаток на докази.

Некој спомна Данска ,Финска , држави кои ми се комшилук:) Да не излезе дека сум некој тежок зелкар па сега демек.........Ке ви кажам дека во Шведска за време на судење е дозволено уметник на бел лист хартија го црта осомничениот и тој цртеж е све што може да се види на тв. Е сега треба да се земат и некои други работи во предвид.Овде на никого не му ни паѓа на памет за некои манипулации или политички влијанија во судот , а кај нас јас сум за тоа од кога некој со доказ биде осуден задолжително да се стави на сите насловни страни .

Poradi nedostatok na dokazi ili poradi sizofrenik u fotelja na pretsedatel?Operacijata na apsenje na ZZ bese proceneta ko visok rizik.Zosto?Pa vide i sam.Sekrerovska na stereoidi se butka u kordoni odma se sobraa pred sud.Da ne bea specujalcite so ke sledese?Narandzasta revolucija?ILi mozda trebase u Brodec da ojme so lokum i caj?Po tvojve teorii sigurno i ne treba da ima vooruzena policija i vojska.Nego ko budistickive svestenici so statuetki od buda ke rabotat.

Некој спомна Данска ,Финска , држави кои ми се комшилук:) Да не излезе дека сум некој тежок зелкар па сега демек.........Ке ви кажам дека во Шведска за време на судење е дозволено уметник на бел лист хартија го црта осомничениот и тој цртеж е све што може да се види на тв. Е сега треба да се земат и некои други работи во предвид.Овде на никого не му ни паѓа на памет за некои манипулации или политички влијанија во судот , а кај нас јас сум за тоа од кога некој со доказ биде осуден задолжително да се стави на сите насловни страни .

Данска и Финска ги спомнав како едни од најдемократските држави де.

Точно така ! Ама само откако ќе биде прогласен за виновен од судот и никако повеќе.:toe:

Poradi nedostatok na dokazi ili poradi sizofrenik u fotelja na pretsedatel?Operacijata na apsenje na ZZ bese proceneta ko visok rizik.Zosto?Pa vide i sam.Sekrerovska na stereoidi se butka u kordoni odma se sobraa pred sud.Da ne bea specujalcite so ke sledese?Narandzasta revolucija?ILi mozda trebase u Brodec da ojme so lokum i caj?Po tvojve teorii sigurno i ne treba da ima vooruzena policija i vojska.Nego ko budistickive svestenici so statuetki od buda ke rabotat.

Хехехе.
Замисли ја Рада како наоружана со чанта и наочари воинствено влегува во суд...
После неколку минути летаат судии и судијки низ прозори....на сите страни.
Абе опасна е она ко ќе се налути :)

Доколку не си прочитал еве ќе ти повторам
Во врска со случајот Заев, и позицијата и опозицијата се понашаа детски и пубертетски.
И обете ја исполитизираја работата.
За танго се потребни двајца....или кеш.

Ne bese sama.......Apsenje si e apsenje si ima procedura.Hrvatska Svedska bilo kade.Ostajte gi lugjeto da si rabotat.Tebe so ti izgleda spektakularno na toj so mu e glavata u torba u takvi situacii ne mu e nisto spektakularno.

Ne bese sama.......Apsenje si e apsenje si ima procedura.Hrvatska Svedska bilo kade.Ostajte gi lugjeto da si rabotat.Tebe so ti izgleda spektakularno na toj so mu e glavata u torba u takvi situacii ne mu e nisto spektakularno.

Ајде Heindrich објасни ни ја процедурата. Гледам втор пат ја спомнуваш.

Ајде Heindrich објасни ни ја процедурата. Гледам втор пат ја спомнуваш.

Ај сега не ги криви полицајците што го вршат апсењето, тие си работат по наредба и по правилата за постапката при апсење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom