Спектакуларни апсења, борба против криминалот, или...?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем сите бранители 2001 се припадници на ВМРО?

За разлика од претходно, сега се апсат криминалците.Без разлика која партија, заебал..го фатиле..толку е. Сеуште крупните ѕверки се недопирливи, ама тоа секогаш е така. Ќе дојде редот и до нив.

Или ти успешноста ја гледаш во алибито дека и другите правеле така.

Не друже,и овие претеруваат.
Ама некои работи несмеат да поминат неказнети. Како сакаш земи го ова, ама еден ден и Бучко и Костов и Б.Ц. сите ќе платат за се' што сторија “ за “ Македонија.
Не смее нивното “животно“ дело да помине неказнето.

Па нели бе "другар" твоите дојдоа за да ги променат работите во државава. На секоја лоша работа што се случува, вашата одбрана и одговор е, и другите правеа така.
Јас се прашувам, што се поразлични едните од другите ?
Денешниве се поуспешни само во политичката пресметка со ривалите, патризирањето на судството и трупањето на партиски војници во јавната администрација.
Или ти успешноста ја гледаш во алибито дека и другите правеле така.
Доколку е така, зошто го спомнуваш Тарчуловски.
Па тој беше уапсен со амин на твоите...не ти текнуе?

Da,da.Bese potkazan za edinstven vinovnik.A covek od licnoto obezbeduvanje na Pretsedatelot ima li ingerencii da dava bilo kakvi naredbi,za sto se tereti Johan.

Во текот на денот во Хрватска на неколку флакултети, беше спроведена една од најголемите акции за сузбивање на криминалот и корупцијата, наречена "индекс".
Во акцијата учествувале околу 300 полицајци.

И види чудо.
Нема хермелини.
Нема полицајци со вперени пиштоли на глава на уапсените.
Нема маскирани специјалци вооружени до заби.
И што е најчудно, никој не беше приведен со лисици на рацете.

Бате Санадер *бате.
Што се разбира он у борба против криминал и корупција.
Кој ефект ќе го има акцијата ако нема пиштоли на глава и лисици на раце.
Ќе треба Иво да дој малку во Македонија, да му објасни Никола наш како одат овие работи, чунки поискусен е.
Да му објасни она портпаролчено полициско како се пуштаат пораки на новинари....има цаки, не е финтата само да ги уапсат. Циркусот е најбитен во целата работа......барем кај нас.
Ќе има што да научи :)

Линк 1.
Линк 2.

Доколку е така, зошто го спомнуваш Тарчуловски.
Па тој беше уапсен со амин на твоите...не ти текнуе?

Tarculovski bese kidnapiran i nezakonski uapsen dodeka na vlast bese SDS.
A amin dade Harco & komunalska druzina, a po tvoite stavovi mirisas na negov sonarodnik.

Во текот на денот во Хрватска на неколку флакултети, беше спроведена една од најголемите акции за сузбивање на криминалот и корупцијата, наречена "индекс".

И види чудо.
Нема хермелини.

Бате Санадер *бате.
Ќе треба Иво да дој малку во Македонија, да му објасни Никола наш како одат овие работи, чунки поискусен е.
Да му објасни она портпаролчено полициско како се пуштаат пораки на новинари....има цаки, не е финтата само да ги уапсат. Циркусот е најбитен во целата работа......барем кај нас.

Линк 1.
Линк 2.

Dobro de, ajde da im kazeme na VMROVcite koga ke gi apsat kriminalcite od SDS da zabranuvaat snimanje, pa da ne se zalite.

A sto baraat 300 policajci da uapsat 30 profesori? :pos2::pos2::pos2: Bate Sanader isprakja 100% poveke policajci od bate Grujo:wink:

Tarculovski bese kidnapiran i nezakonski uapsen dodeka na vlast bese SDS.
A amin dade Harco & komunalska druzina, a po tvoite stavovi mirisas na negov sonarodnik.

Ooo Битуше....па кај си ти бе чоек.
Одамна те нема.

Па ти прифали малку р'чкање...а ?
Ај најди си некој друг :)

Dobro de, ajde da im kazeme na VMROVcite koga ke gi apsat kriminalcite od SDS da zabranuvaat snimanje, pa da ne se zalite.

A sto baraat 300 policajci da uapsat 30 profesori? :pos2::pos2::pos2: Bate Sanader isprakja 100% poveke policajci od bate Grujo:wink:

Наградно прашање.
Најди ми еден уапсен со лисци на рацете, и дај ми линк.
Можит ?

Ooo Битуше....па кај си ти бе чоек.
Одамна те нема.

Па ти прифали малку р'чкање...а ?
Ај најди си некој друг :)

Znaci pogodiv.:pos2:

Me nema, ja su golem rabotnik, rabota, a ne voda politikanstvo :smir:

Зошто Хрватска своите работи си ги реши до 97 година со пушки и митраљези, а дотогаш Бране твој ебеше виска со мраз по Београду и Солун...

Зошто Хрватска постои ред, суд и полиција која не е партиска како праксата на СКМ се до 2006 година кај нас.

Зошто хрватите на својот Бране му го зедоа сето богатство и сметки во странство - како и на цела фамилија.

И ред други работи кои СКМ и Бранче пропушти да ги направи на време па затоа сега имаме некој друг кој работите ги става на место. Ќе ја видиме Македонија за 5, 10 години каде ќе биде. А што тогаш, гевгеличанец? Или пак ќе ти смета што се апсело СКМ полтрони во Македонија? :)

Зошто Хрватска своите работи си ги реши до 97 година со пушки и митраљези, а дотогаш Бране твој ебеше виска со мраз по Београду и Солун...

Зошто Хрватска постои ред, суд и полиција која не е партиска како праксата на СКМ се до 2006 година кај нас.

Зошто хрватите на својот Бране му го зедоа сето богатство и сметки во странство - како и на цела фамилија.

И ред други работи кои СКМ и Бранче пропушти да ги направи на време па затоа сега имаме некој друг кој работите ги става на место. Ќе ја видиме Македонија за 5, 10 години каде ќе биде. А што тогаш, гевгеличанец? Или пак ќе ти смета што се апсело СКМ полтрони во Македонија? :)

Ubavo mu go kaza :helou:

Samo zgresi na edno mesto. Za Bane ne postoi Solun, za nego postoi Thessaloniki.

Груевски треба да го прогласиме за најдобар режисер на филмови во Македонија..
Сите режисери во мк можат вода да му носат.
А па да не заборавам за нова година долгометражниот филм што си го праеше..
Под мото " Луѓе на правиот пат сме, само уште да тргнеме"
Кујзнае можда и ќе добие некој оскар.
:pos2::pos2:
Па ќе може уште повеќе да ја билда својата режисерска кариера

Лол не ми се верува дека луѓето во мк веруваат во филмови..и тоа наликуваат на сапуници (шпански серии:vozbud:)

И види чудо.
Нема хермелини.

Бате Санадер *бате.

Линк 1.
Линк 2.

Pa u hrvatska ja nemaat ni Sekeraskata da organizira probivanje kordoni pred sudovi ili besni partijasi so isprani mozoci zo zavrsen kurs"razbivanje kordon 101" na bihacka.Pa mozda za toa i nema potreba od specijalci i hermelini.A inaku ti mozda bese tamu na lice mesto pa vide kako gi apsat ili ovoa na osnova na ekskluzivnite 2 minutni snimki go zakluci?

Pa u hrvatska ja nemaat ni Sekeraskata da organizira probivanje kordoni pred sudovi ili besni partijasi so isprani mozoci zo zavrsen kurs"razbivanje kordon 101" na bihacka.Pa mozda za toa i nema potreba od specijalci i hermelini.A inaku ti mozda bese tamu na lice mesto pa vide kako gi apsat ili ovoa na osnova na ekskluzivnite 2 minutni snimki go zakluci?

Не бе пријателе, грешка си.

У Хрватска борба против криминалот и корупцијата значи само борба против криминал и корупција.

А не циркус за народ.

А ова го заклучив прегледувајќи ги сите хрватски портали и медиуми.
Специјалци, лисици, хермелини...има некаде ?

Pa oni imaat kulturni novinari.A i policija ne partizirana.Daj te molam link kaj so ke ja vidam cela operacija.A ne 2 snimki od pred zgradata..I kolku za tvoja informacija Hrvatska ne poseduva OT-110 Hermelin.I u hrvatska isto kriminalci ne se predsedateli na partija.Duri ni VD pretsedateli.

Pa oni imaat kulturni novinari.A i policija ne partizirana.Daj te molam link kaj so ke ja vidam cela operacija.A ne 2 snimki od pred zgradata..I kolku za tvoja informacija Hrvatska ne poseduva OT-110 Hermelin.I u hrvatska isto kriminalci ne se predsedateli na partija.Duri ni VD pretsedateli.

Ај прво да го хакнам МУП на Хрватска, па ќе ги постирам снимките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom