Windows :pehar:
Ја правите темата непрегледна :| убаво кажа внуче
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Windows :pehar:
Ја правите темата непрегледна :| убаво кажа внуче
Дефинитивно, без размислување, треба да се бришат постови на темава кои што не се воопшто аргументирани.
Мислам дека постови од типот овој ОС е најбољи или дефинитивно оној ОС или било што слично воопшто не допринесуваат.
Ако некој нема нешто паметно да каже, ја има анкетата, нека си гласа и толку. Ако има што да аргументира зашто, што, како, нека пише пост. Нели е тоа логично?
Windows секако! Бидејќи сите апликации и игри досега испрограмирани се само за Windows платформата и џабе е да имам компјутер ако користам Linux па неможам ниту една игра да изиграм![]()
Што има да се зборува...Windows во секоја смисла е подобар од Linux. По компитаблиен е со било која апликација/програма позната на WWW.
Па некој сега вели дека бил по "едноставен" за користење за почетници што нема веза!!
Компјутер користам уште од 10 години да не се лажеме и тоа на Windows XP не може да биде нешто поедноставно и сега толку години работам на Windows и да ми дадеш да користам Linux верувај ќе се "изгубам" во некој фолдер. Но ете вистината е тоа што на што си навикнат тоа ти изгледа подобро. Па затоа моето мислење беше Windows:pehar:
Задоволен :wink:
Windows секако! Бидејќи сите апликации и игри досега испрограмирани се само за Windows платформата и џабе е да имам компјутер ако користам Linux па неможам ниту една игра да изиграм![]()
За тоа што сите апликации што постојат до сега се игри :pos2:
Windows...