Кој комуњарски паразит следен ќе го наебе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Господо и Дами, ајде малку да се забавуваме. Имено кој се клади со мене дека јали јани, јали шемчо, или некој сличен мрсул есдеесовски многу бргу ќе го вскуси горкиот леб искушенички, пардон притворски? :pos2: Ајде листи да составаме листа од потенцијални следни “жртви“ на клетата вмровска власт. Ја уште и бУЧКовски би го ставил овде, а и оној андреј петровски неши многу се разрипал у задње време. Ќе го јаде стапот така ми мириса :tv: Но секако мој фаворти над фаворитите е лицето Б.Ц.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.689
Поени од реакции
48.904
БЦ не верувам многу рано е занего,ми мириса многу на Андреј Петров додека ова со Заев ми личи на Бучко или Докиќ ситуација :S...
Денес шемата е пред Основен 1 :):)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Najgolem sram za Makedonija kje bidi ako ne se osudi Kiro Gligorov, da se protresi negoviot "lik i delo" i za vreme na komunistickata diktatura i za vreme na samostojna Makedonija pa da si pomini ostatoko od zivot retcejki repka

Uste posledici trpime od ona negovoto FYROM!

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Najgolem sram za Makedonija kje bidi ako ne se osudi Kiro Gligorov, da se protresi negoviot "lik i delo" i za vreme na komunistickata diktatura i za vreme na samostojna Makedonija pa da si pomini ostatoko od zivot retcejki repka

Uste posledici trpime od ona negovoto FYROM!
Него Св. Петар ќе го осуди! :pos2:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Па јас мислам дека тоа ќе биде командант Лека... УУУУПССС !! Лапсус лингва...Какво апсење , па тој не е комуњар туку војвода...:kesa:

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
"Круг се полако стешњава" - Извадок од филмот "Балкан Експрес", како ли да е мене највеќе ми сметаат тие што на брзина се збогатиле, краделе од народот, боже мили ми текнува кога за да се вработиш на патарина требаше да искешираш од 20 до 50 илјада ЕУ, занм еднаш работата дојде и до собрание.
Сега коа се апсат таквите ни смета, не велам дека треба да биде тоа спектакуларно но... криминалец си е криминалец, а во САД и ЕУ најголемиот криминалец е оној кој крадел од државата ( то ес од мене и од тебе, од сите нас ). Не за џабе рекле Американците :"Во животот две работи мораш да направиш, да умреш али пред тоа да го платиш данокот".

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Кој комуњарски паразит следен ќе наебе ?

Хммм.......?

А се важат комуњарите од власта ?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571
БЦ не верувам многу рано е занего,ми мириса многу на Андреј Петров додека ова со Заев ми личи на Бучко или Докиќ ситуација :S...
Денес шемата е пред Основен 1 :):)
на Андреј Петров ќе му се фатат има он пратенички имунитет и Зоки :pos: ќе имаше ако прифатеше да биде пратеник ама он сакаше да ја продолжи "успешната" приказна на Струмица

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom