Jungle TV

S

Sheldon Cooper

Гостин
Јака е телевизијава, даваат јака музика! Последнава година кај нас се случи ренесанса со телевизијава, многу нови канали се отворија. хахаха

Член од
19 декември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
некој да знае кога овај канал ке биде пуштен на сателит и другите градови на кабелска освен во групацијата на телекабел и кабелтел каде го има одамна позз

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
добра наша музичка тв за рзлика од она мак спот што беше оваа е топ и супер содржини има и урбана тв пред се!

знам дека оваа телевизја е на Монси...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
добар канал само што пуштаат нонстоп исти спотови

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.009
Поени од реакции
1.313
Стварно зошто сеуште го нема на сателит? Колку што ме држи сеќавање нели имаше рок од една година од кога ја добија концесијата да го качат на сателит. Истото се однесува и за Скај нет. Или сеуште нема помината една година :toe:

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Па да, сеуште не се на сателит и Jungle TV и Sky Net....јас сум на Телекабел-Битола, и да ви кажам прао не сум баш задоволен од приемот на Jungle TV. Телевизијата си е супер, навистина, ама сигналот Телекабел го зема преку стрим, и многу често нема програма т.е. излегува Media Player-от со назнаката дека е стопиран преносот на сигналот...друго ќе биди на сателит кога ќе бидат и двете тв....вака некогаш нормално од брзината и преоптовареноста на мрежата "сецка" сликата, но сепак добро е што ја има некако засега.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
што е со Jungle TV нели пише Сателитска и Национална ТВ,но јас никаде на Сателит не ги гледам?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.009
Поени од реакции
1.313
што е со Jungle TV нели пише Сателитска и Национална ТВ,но јас никаде на Сателит не ги гледам?
Ова само кај нас го има друже. Услов беше за да добијат концесија во рок од една година да се качат на сателит. Досега Советот за контузија требаше да им ја одземе лиценцата и немаше да се емитуваат низ кабловските оператори во Ск. Но Советот за контузија (Ѓубриња, пичка им лепа материна) си има лични интереси и то је то.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Дефинитивно најдобра ТВ програма во Македонија..ја пуштаат најдобрата музика од светот и МК.
Најдобри се! :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Нема ни сателитска ни ништо?

Ние во Струмица не ја гледаме Jungle Tv дали знае некој како можеме да ја гледаме ја нема на сателит, а нели е национална??? ја нема ни на Обична антена па кабелскиот оператор неможе да ја емитува...Со еден збор Гола вода организација....Да беше до сега во некоја друга држава например Бугарија ќе и беше одземена лиценцата од пред една година, а не да зима пари од Државата...

Kajgana Shop

На врв Bottom