Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Точно 20 Мај..
Бевме скарани со дечкото претходно 3 месеци не идевме.. И се смиривме 2 недели пред тоа.. Претходниот ден требаше да прајме година, али ја претера за некој ствари и раскинавме и му го дадов телефонот пошо беше негов и следниот ден кога отидов да си го зеам пошо ќе полудев без телефон :pos2: беше многу многу многу ладен и од што глумев дека сум и ја така ладна скроз а ме пукаа шизофрении кога излегов од кај него МНООООГУ плачев :kesa::pipi: ама се смиривме уште дента :baeh:

и сеуште си збркана поради тоа...постов ти е ...кајгана:smir:

Простено ми е у сто саат сабајле го напишав :pipi:
П.С. Не дека сега боље би го напишала ама ај..

Многу често плачам голема плачка сум и при нервоза и кога ми е тешко ако се исплачам после полесно ми е.Ама многу ретко го правам тоа пред некого скоро никогаш:pipi:

Momentalno placam zaso mi e skurceno od se so izvinenie....

Сабајле во 6 саат, плачев. Не можев веќе. Пукнав. Тешко ми беше, се уште ми е.

Инаку секогаш кога ми е тешко плачам, без разлика со кој сум, каде сум. Колку и да сум се обидувала да ги задржам солзите, не сум успевала. Таква сум, емотивна.:)

Вчера кога Рони си отиде од Барса.

Пред 20-тина минути плачев. Ама некако се чуствував и среќна ама и некако несигурна и збунета, не можев да издржам. Секогаш има некоја причина поради која плачам што ме засега многу, не плачам туку-така.

Плачам скоро за се. Некогаш, во ПМС, кога нема за што да плачам, а ми се плаче, си пуштам филм, за кој знам дека ке плачам, и ете ми причина.....Да не ми се чудат наоколу зошто, знаат дека си плачам на филмови, и така решавам проблем. А последен пат, не се секавам за што плачев. Немало јака причина.:pipi:

Многу сум емотивна, не сакам да се расправам и ако не можам смирено да ги решам работите ми доаѓаат солзи на очи .не се гордеам со тоа, го сметам за голема слабост ама не можам ништо тоа сум јас .:smir:
Како јас да сум го напишал постов,само би го пишувал у машки род :)
Инаку последен пат беше прошлата недела...и не траеше баш кратко туку цели 4 дена,ептен down период ми беше,се ми беше собрано на куп,неможев да се справам со сите проблеми одеднаш и така си поминуваа деновите,не дека се се средило ама ќе биде во ред.

Обично не плачам. Обично држам во себе. Може и да не е добро ама таков сум.
А последен пат беше пред месец и нешто. Многу тешко ми беше и ми се прели чашата. И така едно пет минути цимење и... инстант подобро.:wink:

јас немав плачено околу 2 месеца. инаку јас плашам само од нервоза и вчера еден многу ме изнервира и неможев да издржам ама денес ке го скршам од ќутек. уште сум нервозен поради тоа ама ке си види он вечер. Ако е поголем од мене за година и нешто. ке зеам шипка или нешто друго па ке нема кој да го спаси. ке го тепам со мерак. :bip:

Значи да, плачам, зашто незнам на друг начин да се справам со болката и бесот во мене. Незнам да викам зашто никој не ми е крив, затоа плачам, плачам често па и за работи кои другите мислат дека се ситница.

јас немав плачено околу 2 месеца. инаку јас плашам само од нервоза и вчера еден многу ме изнервира и неможев да издржам ама денес ке го скршам од ќутек. уште сум нервозен поради тоа ама ке си види он вечер. Ако е поголем од мене за година и нешто. ке зеам шипка или нешто друго па ке нема кој да го спаси. ке го тепам со мерак. :bip:
Колку години имаш? 12 или 13?? Знам јас правев вакви муабети ко бев на таа возраст.

Сабајле во 6 саат,плачев.
Не можев веќе.
Пукнав.

Тешко ми беше,сеуште ми е.

Инаку секогаш кога ми е тешко плачам,без разлика со кој сум,каде сум.
Колку и да сум се обидувала да ги задржам солзите,не сум успевала.
Таква сум,емотивна.:)
еј,а ја мислев само јас сум голема емотивка и плачка!:cry: си плачам ја за се,и од тага и од срека,и од мака и кога сум лута и кога некој мие лут!последен пат плачев вчера,а за шо не се секавам,100% за некоја ситница!не ми се свиѓа тоа кај мене,али таква сум,рак во хороскоп!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom