- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 25
На ХиМен ебачицата.
Bese meraklija na plavi...uste li go drzi merakot ????На ХиМен ебачицата.
ФУНКЦИЈАТА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ Е ......Треба да се разграничат некои работи...
Голем дел од тие “криминалци“ сепак земаа пушка и застанаа во одбрана на земјата, за разлика од мамините синови кои се криеја по тетки и вујковци.
Срамота што во ваква насока ја терате дискусијата, затоа што без разлика за кого станувало збор, во ХАГ и се судеше на земјава,на сите бранители и овие двајца Љубе и Јохан (сеуште) лежеа заради нашата слобода, за правото да си ја браниш татковината.
И тука треба да заврши омаловажувањето на нивната жртва.
Се’ друго за кое постојат некакви сомнежи, се сосема друг предмет кој воопшто не смее да се користи во оспорување на Љубе и Јохан.
Некој би требало да се засрами, за коментарите на темава.
ФУНКЦИЈАТА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ Е ......
А тоа што Легија , Аркан ....... се криеја позади ПАТРИОТИЗМОТ ..... , ма веќе виден филм .
Да , и според таквите патриоти и Џинџиќ е убиен от патриотски причини .......
за ова директен виновник е лјубе бошковски и треба 101 година затвор ц ц ц ц ц ц ц
Додека некој гинел ..... Амди пари правел .
за ова лјубе треба 102,5 % во затвор
Македонски судови да му судат за Смиленски , за вилата на Бугарот Лјубчо .............. и тука затвор да лежи.
ljube da odgovara za pomalku beton na temelite vo vilata, kako i za [to vilata mu go sokrila pogledot na komsiite..za ova dozivoten
ЗАТВОР ЗА ЉУБЕ МАФИЈАШОТ , СО АМДИ ВО КЕЛИЈА !
da treba da lezi kako mafijas zasto koga otide na pozcii kja braniotelite vo voziloto so faktura za gorivo stave 3 litra plus benzin
П.С.
А неговиот ментор па пропагираше поделба на Македонија ....... а налогоизвршителот ја бранел од поделба , аман , големи сме , не сме деца ....
Единствено тие Амди и Љубе од сите политички инволвирани личности во Македонија си одлежаа по 3-4 години,има уште многу кој треба да го следат нивниот пат.ФУНКЦИЈАТА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ Е ......
А тоа што Легија , Аркан ....... се криеја позади ПАТРИОТИЗМОТ ..... , ма веќе виден филм .
Да , и според таквите патриоти и Џинџиќ е убиен от патриотски причини .......
Додека некој гинел ..... Амди пари правел .
Македонски судови да му судат за Смиленски , за вилата на Бугарот Лјубчо .............. и тука затвор да лежи.
ЗАТВОР ЗА ЉУБЕ МАФИЈАШОТ , СО АМДИ ВО КЕЛИЈА !
П.С.
А неговиот ментор па пропагираше поделба на Македонија ....... а налогоизвршителот ја бранел од поделба , аман , големи сме , не сме деца ....
Така е АБЦ, ќути си за сите оние невини албанчиња дојдени од Косово кои си ги "испотепал" во 2001, не за друго... ќе те пратат во Хаг и после шо ќе праиме ние тука без АБЦ?Шпиуни и кодоши има колку сакаш и насекаде,сакате во Хаг да ме пратите и мене како што го пративте Јохан за да ми суди праведниот суд како што рече Љубе а не мораше?Ништо не праќам ни приватно ни јавно.
И мало бебе знае дека целата фарса е и беше политичка и ти го знаеш и јас го знам и сите ние го знаеме.А ако Љубе мислел дека судот е праведен само за него но не и за Јохан,тоа и бебе го знае дека еден суд доколку е праведен треба да биде праведен за сите подеднакво.
Законите треба да вашат за сите , без пардон . Е тоа е патриотизам .... така народот ќе има доверба во системот во државата , ќе го брани системот и државата .Единствено тие Амди и Љубе од сите политички инволвирани личности во Македонија си одлежаа по 3-4 години,има уште многу кој треба да го следат нивниот пат.
95% се млади деца, и само од други што им раскажуваат пренесуваат овде на форум... најмогу од нив се партијски полтрончиња, било за вмро било за сдсм и не знаат да размислуваат со своја глава... не само организаторот, туку и одборот за дочек беа кои од кои...Јас се извинувам, има ли на форумов некој постар член да ги познава луѓето, настаните, џандарите од крајот на осумдесетите и почетокот на девеесетите? Или се се дечурлана, која мисли се што лета се јаде? Спектакуларен дочек, нема што, само коса ми се дигна кога видив кој го организира.....
Така и си мислев! И што се мешаат у политика кога не знаат како се игра онаа старата игра: „Дете ај сега ти мижи, а Ја и сестрати ќе се криеме“, знаеле „кантер страјк“, „метин2“ и еден куп слични глупости, па мислат се знаат!95% се млади деца, и само од други што им раскажуваат пренесуваат овде на форум... најмогу од нив се партијски полтрончиња, било за вмро било за сдсм и не знаат да размислуваат со своја глава... не само организаторот, туку и одборот за дочек беа кои од кои...
A што е работава со организаторот и одборот за дочек?95% се млади деца, и само од други што им раскажуваат пренесуваат овде на форум... најмогу од нив се партијски полтрончиња, било за вмро било за сдсм и не знаат да размислуваат со своја глава... не само организаторот, туку и одборот за дочек беа кои од кои...
Аха.многу лицемери... погрешни луѓе... подлизурковци... дволични... фалеа само уште лицето б.ц. , бучко глаучот и хари потер...