- Член од
- 14 јуни 2008
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 1
кој бега бе педери,туку спремете куферите со ABC и марш у ГЕЈЛАДА на одмор кај братучедите вашиАБЦ, не ги пуштај... само за веселби скокаат, а кога се пука бегаат...
кој бега бе педери,туку спремете куферите со ABC и марш у ГЕЈЛАДА на одмор кај братучедите вашиАБЦ, не ги пуштај... само за веселби скокаат, а кога се пука бегаат...
Благодарам за комплиментите... најверојатно си некој безкомпромисен борец за Македонија... колку си само храбар!!!кој бега бе педери,туку спремете куферите со ABC и марш у ГЕЈЛАДА на одмор кај братучедите ваши
кога сме веќе кај бегањето незнам кој бегаше 2001 а кој застана на браникот на државава shit of комуњаришта:bip::bip:АБЦ, не ги пуштај... само за веселби скокаат, а кога се пука бегаат...
ABC ne moze da bide precednik,..... ABC IMA LEKARSKO UVERENIE!!!Абе Ризте, АВС се токми да биде претседник, па во Љубе гледа конкуренција..Затоа баботит..За него постои само мрчење..За него никој друг не си ја сака Татковината, освен тој...
de vidi samiot ljube na aerodrom so izjavi za koja e negovata partija, vo kogo veruva itn itn itnnnnnnnааа. значи вие го оценувате ЧОВЕК според еден даден коментар дека е комуњар... а зашто ли само тоа ме потсетува колку сте ИСТИ со нив... тие пак ме карактеризираа како вмро-вски бугараш само со еден даден коментар... значи кој не е со вас, мора да е против вас... Македонески синдром... инаку темата е за Љубе... само да не го заборавиме Јохан, кој е даден како жртвено јагне... а вас вмро-вци, ништо не ве пере од срамот, вие не дозволивте да Љубе се кандидира за претседател и му одземавте пратенички имунуитет, и со тоа индиректно им дозволивте на сдсм изродите го предадат онака подмолно и Љубе и Јохан...
а бе дудук кој му го зема мандатот на брат љубе па сдсм,кој го прати у хрватска па хари костов кој го предаде јохан у хаг па истите хиени за кои гледам се наколонуваш и кои бессрамно ги подржуваш а истите тие вчера нигде ги немаше пошто се плашат дека ќе го јадат а за јохан не се секирај ќе биде ослободен после жалбената постапка но за вас нема ослободителна пресуда од народот и не се праите лажно патриотнационалисти ,а да и немој да ми кажеш само дека брат љубе пребегнал у хрватска кога полицијата го пренесе преку граница за да се осигура дека излегол односно го протерале од македонијаааа. значи вие го оценувате ЧОВЕК според еден даден коментар дека е комуњар... а зашто ли само тоа ме потсетува колку сте ИСТИ со нив... тие пак ме карактеризираа како вмро-вски бугараш само со еден даден коментар... значи кој не е со вас, мора да е против вас... Македонески синдром... инаку темата е за Љубе... само да не го заборавиме Јохан, кој е даден како жртвено јагне... а вас вмро-вци, ништо не ве пере од срамот, вие не дозволивте да Љубе се кандидира за претседател и му одземавте пратенички имунуитет, и со тоа индиректно им дозволивте на сдсм изродите го предадат онака подмолно и Љубе и Јохан...
Dobro de, taka bese...., ama toj toa go praese radi patriotizamНајголемиот криминал се случи во негово време , он како министер е нај одговорен за Ламбе, Даравелски, Војо ......... , го дочекува криминалец ( Амди ) со плех музика ........и избега од Македонија .
Не , јас сум тука да му се суди , за вилата на водно , продажбата на Нова Македонија ....... Смиленски .................... и уште еден мал милион криминални работи .Не , не е он патриота, он е криминалец
Што “аир“ виде Македонецот од тој патриотизам,освен по некоја маичка и постер.Dobro de, taka bese...., ama toj toa go praese radi patriotizam
P.S. Dali Vi imam kazano (sto mi e kazano od eden star vojvoda) deka so "Brat" se
oslovuvaat Masonite i Pederite, a nikogas clenovite na organizacijata (VMRO)
Ja samo malce ironija za ovie pateticnive sto se raduvaat na 'Bratot' Ljube,Што “аир“ виде Македонецот од тој патриотизам,освен по некоја маичка и постер.