Братот Љубе Патриотски пречекан

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Ризте, АВС се токми да биде претседник, па во Љубе гледа конкуренција..Затоа баботит..За него постои само мрчење..За него никој друг не си ја сака Татковината, освен тој...

Абе за вас изгледа дека кравите најмногу си ја сакаат татковината,впрочем затоа во Индија се прогласени за свети животни.:helou:

Закон си, браво..

Абе за вас изгледа дека кравите најмногу си ја сакаат татковината,впрочем затоа во Индија се прогласени за свети животни.:helou:

Проклети да се шпионите, овој народ што го продале.

Дај малку, ама малку, позитивна атмосфера поддржи. Гледаш на сите ни е драго и убаво и за Љубе и за Хунзите.
Аман те молам, дај остави не да си се порадуваме. Што те чини истото.
После некој ден, мавај со критики, песимизам, што знам што.

ABC daj be batulec i ti kazi nesto pozitivno! so bilo ne e problem daj da slusnime nesto pozitivno i do tebe!
Ne e sala vistina te molam kazi nesto pozitivno so i se ima deseno na Makedonija makar bilo i najmala sitnica!!!!!

Јас не ве оставам да се радувате,затоа што некако многу брзо го заборавивте Јохан или кој го “сматра“ Јохан,кога Братот Љубе ни е тука?Абе вие стварно сте биле “напалени“ само на она што ви сервираат?Ајде сега сите радувајте се 10тина години што Хунзите ви се тука,оти Јохан е во затвор и оти Али секој ден со Гвујо ќе пие кафе за да ви смислат нова приказна.:back:

Јас не ве оставам да се радувате,затоа што некако многу брзо го заборавивте Јохан или кој го “сматра“ Јохан,кога Братот Љубе ни е тука?Абе вие стварно сте биле “напалени“ само на она што ви сервираат?Ајде сега сите радувајте се 10тина години што Хунзите ви се тука,оти Јохан е во затвор и оти Али секој ден со Гвујо ќе пие кафе за да ви смислат нова приказна.:back:
Блазе нам „слепците“ кога имаме еден со едно око..Никој не го заборави Јохан, патот ни е изоден само половина пат..Но, не смееме да се порадуваме на слободата на Љубе?Или да го оставиме , како никој да не иди..Преслушај го говорот на Брат Љубе од вчера и ќе ти се разјаснат некои работи..Мрчаторење и со тоа што треба и со тоа што не треба...

А што имам бе во аватар бе тапикуров, мрчимудов АБЦ?
Аман ме нервираш кога се` преставуваш максимално негативно. Ми се бендисуваш, ти читам коментари и се, ама претеруваш бе.
Ко да си изгубил желба за живот, па сега на цел форум го шириш истото.
Не го заборавивме Јохан, ќе направам јас лично се, колку ми се можностите се разбира да му помогнам. И доста со тој дефетизам.
Работите ќе си дојдат на место. Сите да допринесеме.

ABC bre...pezevenk nizaeden!
Stvarno ne istru site. Daj "zivti decite" odmori od ovaa tema malku, ne ne sak'ldisuvaj.

АБЦ, не ги пуштај... само за веселби скокаат, а кога се пука бегаат...

АБЦ, не ги пуштај... само за веселби скокаат, а кога се пука бегаат...

Културни сме ние, какво пукање. Во новата европска средина, ќе нема никаква потреба од истото. Да се испазариме само.
И аман да не пишуваме на тема она кое не е пожелно. Пак ќе кажам. Оставете не да се порадуваме за Брат Љубе што е вратен после години.
И јас не сум во Македонија, но ми се полни срце што ни се врати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom