Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Научив убави работи што ги има секоја врска...Но нај битно е што научив дека несмееш безрезервно да му веруваш на некого...И секако оставај мала доза на мистерија...Немора секогаш искрен да си затоа што увек ке го "јадеш"....

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кај се не треба да грешам и на што се треба да пазам за во наредната врска.

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Deka ne se oni krivi...hehehe\
Ne ...nauciv deka sakam covek pokraj mne koj kje bide dete od vnatre i kje go budi deteto vo mene bidejki sama ili ne znam ili ne mozam da go razbudam i nekoj koj kje bide izguben i sopnat no svesen deka e takov i kje dozvoluva jas da se pogrizam se da bide vo red..te. da gi trgam kamcinjata od patot pred da se sopne

Te sakam Whatever

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Не многу, и онака немаше нешто ново.........to bad.
Патем речено помина доста време од таа врска.

Член од
20 јули 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Od poslednata vrska definitivno nauciv da go cenam zenskiot rod...Priznavam bev golem idiot porano...pravev sekakvi raboti, ne bev veren i uste mnogu drugi gluposti...No za srekja se pojavi edna devojka koja mi gi otvori ocite...mi naplati za site gluposti...mi vrati za sve...me varase si igrase so mene kako saka...a jas za zal ja sakav i ja trpev....znaci ipak sve se vrti sve se vrakja...sepak iako devojkata mnogu me povredi...sepak sum i vecno kje i bidam blagodaren sto go napravi toa...me nauci da ziveam i pocituvam drugi licnosti!!:kesa:

Член од
26 јули 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
so sum naucila?paaa deka godinite na partnerot ne se reper za toa kolku e nekoj zrel zaso na primer nekoj so ima eve da kazeme priblizno 30 moze da se odnesuva beter i od 17godisen..toa za zal nemozes sekogas da go uvides na pocetokot ama so tek na vreme ke se prasas..'so baram jas so ovoj?':)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Дека љубовта не се состои само во тоа да ти се допаѓа односот на партнерот кон тебе, не само во тоа да уживаш во чувството дека некој те сака, туку и во тоа ТИ да го сакаш пред се` како личност па потоа како партнер (колку го мрзам зборов, lover e боље).

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Дека не се влегува во врска на која уште пред да почне и се знае крајот...'cos somebody could be hurt :nenene::wink:

Aston_MartinV12

стажиран почетник со искуство
Член од
2 јануари 2008
Мислења
34
Поени од реакции
0
Па научив многу работи од кои две најбитни, а тоа се дека никогаш не треба премногу да бидеш добар со партнерката и премногу да и попушташ

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
od poslednata vrska u koja bev, nauci deka vise nikad nema da ulegnem u seriozna vrska.....:nenene:

B

black angel

Гостин
deka ne mozam da se vrzam so nekoj na podolgo vreme i nemozam da go gledam sekoj den zs beter ke mi smaci slobodata mi e bitna i da se se vraka kako on sto trcasse i me sakase taka sea ja trcam do drug....

N

NeMiRnA

Гостин
Научив да ги прифаќам разликите и да не ги осудувам луѓето заради истите,да верувам во трајните вредности,а не во она што е на површината,не е се до убавината и не е врска само за во моментите кога ни е убаво,туку и кога не ни е,научив да ги надминувам проблемите.
Среќа не беше екстремно лошо искуство каде другата страна е кретен,па да учам од грешките.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Од последната врска...мило ми е шо научив дека треба да го кажувам тоа шо го мислам, никогаш да не го чувам у мене, затоа шо поради тоа ке имат друга претстава за мене. Научив дека не треба да се надевам секогаш ,и на секој.

Kajgana Shop

На врв Bottom