ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување
Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
ПОВЕЌЕ СУМ ЗА ГРЦИ ОДКОЛКУ ЗА ШИПРАТИ БЕ ИДИОТЕ Dek0 !!! ГРЦИТЕ ИМЕТО КЕ ГО ЗЕМАТ А ШИПРАТИРЕ ЗЕМЈАТА!!! ЈА КАЈ САКАМ КЕ ОДАМ НА ОДМОР, МОЖДА ЗА ДРУГО МЕСТО НЕМАМ ВИЗА, НЕМАМ ПАРИ, МОЖДА ТАМУ ЗНАМ ЛУЃЕ КОИ НЕ СЕ КАКО ВИЕ ШО МИСЛИТЕ !! т.е ти како што мислиш.... не одам јас кај ДРОЉА... ако грците те викаат скопја ти ги викај атина, а Албанците како викаат: Куманово , Охрид , Тетово? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! викаат: Куманове, Орид, Тетове! и на ЗНАЦИТЕ ПОЧНА ТАКА ДА ПИШИВА БЕ ЏОМБА ГЛУПАВ!!!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Zosto da ja sakam Makedonija?
Zosto Makedonija ne me saka mene? :toe:
1. Можеби зошто е твоја татковина, и си роден во македонија, можеби затоа треба да ја сакаш.
2. Македонија е земја, област, не е личност па да те сака. Ако мислиш на државата Република Македонија тогаш прашњето е не е дали државата те сака, туку прашањето е дали ти како дел од народот ќе дозволиш на власт да дојдат тие што не ја сакаат држава односно семјата.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
49
Поени од реакции
6
Samo sto rucav, musaka i sega sum na plaza, ete go deteto mi nosi laden spricer. I jas ja sakam Makedonija. Mozam da napravam dobra plata i sega ke spickam 3 do 4000 evra na odmor. Eden priatel mi veli kolku e ubavo ovde samo zatoa sto najglupite Makedonci si ostanaa patriotski doma. Mozda e vo pravo, no mene mi e dobro koj go ebe ostaloto.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Не бе зошто дома, ти така си мислиш.
Одам 7 дена во Мраморец на Илински планини, 7 дена во Охрид.
Не сум поголем патриот од никого, но имам достоинство, не му давам пари на тој што го уништува мојот народ, тоа е елементарна култура и тоа се учи од дома.
Касно е на поголеми години да го изградиш тоа чуство.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Gwujo ne ja saka....sigurno...site ovde moze ja sakaat i malku i mnogu i vaka i taka ,ama toj ne ja saka...............
.....misli deka e umen i deka ke gi "nadigra" onie so koi se KOCKA.....,no ocigledno nema pojma so koi se vucibatini "parlamentarno mnozinstvo" pravi......i uste poveke, POJMA NEMA OD POVEKESLOJNOSTA NA IGRATA...toj sepak e ednodimenzionalen boxer-amater...
.....da ja sakase ke se podzamislese so KOLKAV i CIV VLOG VLEGUVA VO PARTIJATA...POKER...:)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ПОВЕЌЕ СУМ ЗА ГРЦИ ОДКОЛКУ ЗА ШИПРАТИ БЕ ИДИОТЕ Dek0 !!! ГРЦИТЕ ИМЕТО КЕ ГО ЗЕМАТ А ШИПРАТИРЕ ЗЕМЈАТА!!! ЈА КАЈ САКАМ КЕ ОДАМ НА ОДМОР, МОЖДА ЗА ДРУГО МЕСТО НЕМАМ ВИЗА, НЕМАМ ПАРИ, МОЖДА ТАМУ ЗНАМ ЛУЃЕ КОИ НЕ СЕ КАКО ВИЕ ШО МИСЛИТЕ !! т.е ти како што мислиш.... не одам јас кај ДРОЉА... ако грците те викаат скопја ти ги викај атина, а Албанците како викаат: Куманово , Охрид , Тетово? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! викаат: Куманове, Орид, Тетове! и на ЗНАЦИТЕ ПОЧНА ТАКА ДА ПИШИВА БЕ ЏОМБА ГЛУПАВ!!!
:classic::classic::classic::classic::classic::classic::classic::classic::classic::classic::classic:

Да бе .. грците само името сакаат да ти го земат ...:pos2::pos2::pos2:
Торко.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
АКСИЛИОН,

Ако продолжиш да дискутираш во Политика, ќе добијаш перманентен бан од форум, ти ветувам. Во ред?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Whatever... ja rekov, nema da dozvolam nekoj i mene da me vregja, sekogas ste protiv mene.... , nemoze da mi kazes kaj da zboram , ili nedavaj nikade ili ostaj me...

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Samo sto rucav, musaka i sega sum na plaza, ete go deteto mi nosi laden spricer. I jas ja sakam Makedonija. Mozam da napravam dobra plata i sega ke spickam 3 do 4000 evra na odmor. Eden priatel mi veli kolku e ubavo ovde samo zatoa sto najglupite Makedonci si ostanaa patriotski doma. Mozda e vo pravo, no mene mi e dobro koj go ebe ostaloto.
З'ш сте многу паметни, ќе ве гледаме на ТВ кај шо метите на граничниот премин. :helou:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Добро бе , што ви е на вас ???

На што личи ова..срамота.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Whatever... ja rekov, nema da dozvolam nekoj i mene da me vregja, sekogas ste protiv mene.... , nemoze da mi kazes kaj da zboram , ili nedavaj nikade ili ostaj me...
Кога веќе ти е дозволено да членуваш на Кајгана со 14 години, можам да кажам каде ќе пишуваш. Нит разбираш политика, нит бутур.

Па, ако не сакаш перманентен бан сега и секој нареден пат кога ќе се зачлениш, политика заборави ја. Башка, гревотичка е така млад да си го зовриваш мозочето со нешто што е тешко за разбирање.

Назад на тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom