ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување
Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Како прво, на граница не чистеле грчко ѓубре туку, возеле камиони со товар (песок) и како возеле им се расипувало на земја, грците им дале метли, јакни тие за чистачки, ракавици и некоја друга опрема, да си исчистат... како второ, да вадам виза за таму т.е имам од онаа година, фрапе непиам таму, само некое кокаколиче, НЕОТВОРЕНО, кога ја го отварам прв... а и од кај знаат сите дека сум мкд.... , ке одам , е.и си ти матер, и не ми се заради тоа бендисува, барем таму нема да биде албански јазик како втор јазик и нема да биде во коалиција човек кој пред некои години ги убиваше македонците и македонскиот народ!!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Чути...Македонија има дефицит од песок, па мораме данајскиот да го увезуваме...:tapp:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Хахаха, и јас се изнервирав од коалицијава со ДУИ и јас одам на одмор во Беломорска Македонија окупирана моментално од Грција.
И од Трифун Костовски се изнервирав со даноциве.
(се шалам, татко ми велеше јас таму само со реденици можам да одам)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.068
Поени од реакции
5.706
Како прво, на граница не чистеле грчко ѓубре туку, возеле камиони со товар (песок) и како возеле им се расипувало на земја, грците им дале метли, јакни тие за чистачки, ракавици и некоја друга опрема, да си исчистат... како второ, да вадам виза за таму т.е имам од онаа година, фрапе непиам таму, само некое кокаколиче, НЕОТВОРЕНО, кога ја го отварам прв... а и од кај знаат сите дека сум мкд.... , ке одам , е.и си ти матер, и не ми се заради тоа бендисува, барем таму нема да биде албански јазик како втор јазик и нема да биде во коалиција човек кој пред некои години ги убиваше македонците и македонскиот народ!!
И демек сега гејците се во право, а нашиве чистеле, зошто си извалкале?:uvo::tapp:
Жално..Но за Македонија историјата се повторува..Ако не пијаш фрапе, сигурно нешто друго ќе земиш, а ако сакаат и на Кока Колата ќе и го најдат чарето, во тоа да бидиш сигурен..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кретену ........ а грците што им правеле на македонците бе ?? Ги прскале со вода ??
И ај ... глуп си ... со 14 години си нашол да посташ ти , да се караш за кој зашто сака да иде во Грција .... Никој не ти брани да идеш .. али не тропај глупости ... бар немало да има албански јазик ......
Па бар те признаваат тие Албанци КОЛКУ ТОЛКУ ... за разлика од грчиштата кој ќе те викаат "СКОПИЈА" о бог зна уште како ... а ти (т.е твоите) ќе им давате пари уште ....
пс-Глупа финта правиш со лажен патриотизам

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
п.с Многу веројатно е ....
да ти плукаат во `фрапето` кое што ти така солено си го плаќаш...
Али има секаков свет,у тоа сум се убедил.
Можеби...
на тебе баш заради тоа и толку многу ти се бендисува.
:toe:
Ние Македонците сме доста мазохистички настроени, така што ич не ми е чудно што и покрај се што ни направија грцките гејови уште им бараме плескање по г'зето.

Кога некој од нас е храбар; не за џабе велиме: "Види го овој, има г'з." :tapp:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
:classic:

S

SSS-Stolica

Гостин
abe kakvo odenje na odmor kaj ovie pod nas nema sansi
p.s-si zemav eden plakat za doma da si go zalepam

N

NaSTy`G|rL

Гостин
јас морав да одам поради еден курс и на крајта заборавив да им се исерам во морето. ГИ МРАЗАМ и ова ми беше последно стапнување кај тие изроди!!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Не ми е јасно како и пак луѓето одат во Грција... Не можам да разберам.
И јас исто, после тоа што ни го направија..
Јас бев пред 2 год таму на одмор супер си поминав ама чим они така за нас еве оваа година златен Охрид на одмор :vozbud::vozbud::vozbud:
Не им одам веќе и беспари да е :drk:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
И лани и прехлани да сте биле исто ви е , не си ја познавате историјата.
Јас никогаш не сум бил во окупираниот дел на Македонија и нема да одам се додека таму владеат Грци.

Kajgana Shop

На врв Bottom