Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е лично мој дизајн и испечатено е. Иначе кој е за печатење(дигитално) на парче маици во фул колор мод нека се обрати преку приватна/мсн:)
maicaei5.png

Омг :pos: замисли каков превод би акнале кретените од телевизииве

Имам неколку што си ги купив, имам и испечатено, најомилена ми е една на која пишува Don't waste my time, имам една со хипи комбе и на неа пишува Injoy in life,
со Џејмс Дин имам една,па една што ја обожавам на која пишува едноставно:Dream on!

Aj дај кажејте некои сајтове ако има дека шо ке можам да избирам некои смешни и интересни натписе... мрзе ме да терам саа.. тка да дадејте на готовина:smir:

Мене ми се многу интересни,ама да нема цел град исти како мојата :nenene: јас имам I'm not a gay but my boyfriend is :vozbud:....инаку има на неколку места за штампање во Ск и не верувам дека е повеќе од 200-300 денари :toe:

А каде во Скопје се печатат маици?

Има близу до Левел дискотеката.
Нивна маица е, ти само треба слика да им однесеш. Мене ми наплатија 800 за маица со долги ракави, супер квалитет е, а налепницата и после 2 години е негибната.

А има и во Рамстор, не знам точно каде, за 600 печатат. :)

А во битола знае некој кај се печати?

Има близу до Левел дискотеката.
Нивна маица е, ти само треба слика да им однесеш. Мене ми наплатија 800 за маица со долги ракави, супер квалитет е, а налепницата и после 2 години е негибната.

А има и во Рамстор, не знам точно каде, за 600 печатат. :)

Блиску до Левел? Да не е тоа на самата раскрсница кај студентскиот?:toe: Во Рамстор?? треба да се распрашам.

ја си земав една маичка али со натпис но феар многу јака од хрватска..имаше разни натписи а една која се смеев и беше добра имаше да ти испечатат
I Think He Is Gay ---> и стрелка на страна .. така да ке се наместиш до некој другар хаха..

Во Скопје кога бев пред 1-недела,глеам една опнала со натпис "I <3 RicH BoYs' :pos:

Сакам да најдам некоја маица со сликичка што пишува PUNK'S NOT, IT JUST SMELLS BAD.

Амм ги обожавам маичките со натписи.Само со натписи и немам баш дали една -две..
повеќе ми се со слики што имам ја штампано..а и купувано али океј тоа од бендови некои.
еве две мои :)

И нормално омилената

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom