Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Lele aj kazete sea odma kaj ima vakvi prodavnici u skopjevo...Iam mn zakon idei a i iam gleano dizajni milion na interent ama ne mi se dava po 30-40$ za edna maica...

PS:Moze sliki na USB taka ?? ja da si prasam samo :nesum::nesum:

Еве ви една страна, ама којзнае од кога не е сменетаи којзнае дали постои уште фирмата.

Samo toa intro-to se pusta a posle koa idam na vlez me vika Error

Значи не постои.

Блиску до Левел? Да не е тоа на самата раскрсница кај студентскиот?:toe: Во Рамстор?? треба да се распрашам.

Знаеш усвари каде е...
Има една зграда со графити на неа ( чудни фацки, налик на вонземјани ) и доле во подрум печатат.
Кај што е Вулкан, само право по улицата до раскрсницата и после само десно. ( прееска прво на Левел се сетив дека е во близина, па затоа го пишав :) )

Hmm... mislam deka znam koja e ... samo taa e nema nekoja druga ?

Знаеш усвари каде е...
Има една зграда со графити на неа ( чудни фацки, налик на вонземјани ) и доле во подрум печатат.
Кај што е Вулкан, само право по улицата до раскрсницата и после само десно. ( прееска прво на Левел се сетив дека е во близина, па затоа го пишав :) )
Таа би требало да е продавницата до студенскиот Кузман кога одиш накај Левел од лева страна пред раскрсницата :toe:

На следната прошетка во Скопје, ќе наминам да си направам маица со натпис "im smiling because ive farthed" :)

Ахам имам таква маичка, Queen of the sound, баш вчера си ја носев, и сакам да купам уште баш ми се интересни:vozbud:

јас иам една, пише
I think he's gay
и под тоа стрелка десно :D

Аиии Маwечко знам кај е таа продавница, многу пати се имам загледано во неа кога сум поминувала од таму, аиии, ајде здравје кога ќе се вратам во СК веднаш одиме таму со Вокер и Убавка :vozbud::vozbud:

ги обозавам имам ја ми писува од позади Scarface Tony Montana:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom