Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
обично поспортските типови ги носат,, имам и јас неколку нормално.......во моментов ми текнува само на еден натпис :
queen of the party - и мн си ја сакам таа маичка =)
инаку обично купувам маички без натписи зашто ми се поелегантни и деф. мој стил:pipi:

Знаеш усвари каде е...
Има една зграда со графити на неа ( чудни фацки, налик на вонземјани ) и доле во подрум печатат.
Кај што е Вулкан, само право по улицата до раскрсницата и после само десно. ( прееска прво на Левел се сетив дека е во близина, па затоа го пишав :) )

Таа би требало да е продавницата до студенскиот Кузман кога одиш накај Левел од лева страна пред раскрсницата :toe:

Да да, до студентскиот е, сега над нив има штаб на вемеро :tv:

Како и да е :kesa: денеска поминав... и беше затворено...

Многу ми се свиѓаат тие маички, има некои со стварно кул и интересни натписи

mn dobra maicka so natpis nosese edno debelko dete..
vika: FAT KIDS ARE HARDER TO KIDNAP :pos2::pos2:

97686_n.jpg

Мислам доволно се гледе ова ми е омилената мајчкаааа :vozbud::vozbud:

ја знам кај се печатат има у рамстор пред киното ама сеа нз дали има уште идете проверете па казете

бтв мн сакам маицки со натписи ама не ми текнува какви иам не сум дома коа ке идам ке проверам

Јас ќе си нарачам деновиве маица од www.cafepress.com. Можете да си правите маици со ваш натпис.

Кога го правите натписот во фотошоп не заборавајте да ставите "transparency" на сликата, односно да НЕМА позадина.

Има оглас во весник 150 ден маичка ама еве барам незнам во кој весник беше. Изгледа Дневник или Време.

Сакам и имам(у моментов ми текнува на една со натпис "Atomic Girl"), а сакам да си набавам со натпис "FUCK YOU VERY MUCH".
Дане знаете место у Скопје каде што штампаат по нарачка, ама не само текст, туку и лого ти да им дадеш и што пари зимаат..?:jaj:

ја шо сакам една таква маичка со онаа сликата fuck u greece и под тоа Macedonia 4ever и така у атина да им се шетам :D

Обожавам маички со натписи баш ми се кул...Имам 2 на едната ми пишува Wanna be my valentine a на другата Just im pink..

Ја па имам 2 ама не ги носам, не ми е таков стилот на облекување.. Ама за спиење се бомбона :)
На едната пишува: Дај ми кусур нејќам мастика!
На другата има портокал а пред него чаша со сок и портокалов као вели мамоооо!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom