Груевски и Ахмети постигнаа договор за коалиција

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Зошто не ме чуди ваква коалиција??
Најверојатно дека ја познаваш политичката ситуација во државата, и не веруваш во секоја изјава што ќе ја дадат нашиве политички демек-патриоти, за разлика од многумина на форумот, кои буквално се колнат во секоја изјава на нивниот лидер.
И сеа им е криво, оти се зезнале.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
me mrzi da citam od pocetok........no patriotov epeten izlegol tvrd....KO SAMPITA :)

i za nego ne mi e cudno.................. vednas znaev deka e gwenijalen..........no ne mi e jasno od kade kokoskino slepilo kaj mnogumina.......nekoja epidemija ?????

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Нека ја постира некој изјавата на Груевски од пред изборите за коалицирањето, а не вака паушално да се мумла.
Еве ја изјавата...шест години мумлана триумфално:

"ВМРО ДПМНЕ, не коалицира со терористи"

Поубо и пооширно.....здравје.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Молам да се даде доказ за изјавите на Грујо пред изборите околу коалицирањето со свадбариве.

А се чудам зашто толу мора баш нив да ги земе у влада? Да не одма почнат ова перверзниве типови од блудницата, да јадат бурек?!

Реал, Дај извор...

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Osven ramkoven nema drugi dogovori:)kako prvo.Kako vtoro i dpa i dui vo vlasta 3 za dui 2 za dpa ministerski mesta.Taci prifatil sekakvi uslovi.Ke prifati i ahmeti isto:)taka da nema uceni ni blefiranje.Gruevski gi drzi vo skut ,a koga ke razmislam podobro participienet vo vlasta nego da jade burek po evropa za obespravenost .Ahmeta nema da pisne ke go slusa gruevski se stpo ke mu kaze . Smeta deka samo taka albancite ke bidat pod kontrola i nema da pravat problemi . Ako na ahmeti ne mu cini slobodno neka napusti vlasta.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Osven ramkoven nema drugi dogovori:)kako prvo.Kako vtoro i dpa i dui vo vlasta 3 za dui 2 za dpa ministerski mesta.Taci prifatil sekakvi uslovi.Ke prifati i ahmeti isto:)taka da nema uceni ni blefiranje.Gruevski gi drzi vo skut ,a koga ke razmislam podobro participienet vo vlasta nego da jade burek po evropa za obespravenost .Ahmeta nema da pisne ke go slusa gruevski se stpo ke mu kaze . Smeta deka samo taka albancite ke bidat pod kontrola i nema da pravat problemi . Ako na ahmeti ne mu cini slobodno neka napusti vlasta.
Ова ти се лични желби.....или ?

N

n/a

Гостин
Ахмети и Тачи у иста влада?
:pos2:
Па што не ја земат уште Рада тогаш...
уште она остана.
Греота е.
:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ахмети и Тачи у иста влада?
:pos2:
Па што не ја земат уште Рада тогаш...
уште она остана.
Греота е.
:toe:
.....................eeeppaaaa...toa nazalost gi nadminuva mentalnite kapaciteti na Gwujo nas, toa za nego e sepak poveke dimenzionalna matrica ......., a toj sustestvo od linearen svet...:)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
“Пес рекол-пес одрекол“ имаше една народна поговорка,која мислам дека важи и за Македонските политичари од сите политички опции.:toe:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:smir:SLEDAT LOKALNI IZBORI :)I TAMU TREBA DA SE POBEDI:helou: SE STOE KOMUNJARSKO DA SE UNISHTI.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Коалицијата беше највена уште во интервјуто на груевски, кога рече....нема да носам одлуки кои ќе бидат на штета и на Албанските граѓани.
Јасно и гласно. Ние ги биравме и едните и другите им го дадовме правото да одлучуваат и раководат....сега ...вози мишко даље...

Значи за некоја недела ќе биде весело..кога ќе има бркање од работа на едни Албанци за да се вработат други Албанци.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
абре вие слушате што рече Грујо
дека која и да е од партиите албански повеќе од рамковен не може да бара поради мнозинството што го има ВМРО и доколку не им се свиѓа слободно не мора да прифатат
што сте се запнале дали е ДУИ или ДПА
сеедно
Грујо ги има конците во рака

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Коалицијата беше највена уште во интервјуто на груевски, кога рече....нема да носам одлуки кои ќе бидат на штета и на Албанските граѓани.
Јасно и гласно. Ние ги биравме и едните и другите им го дадовме правото да одлучуваат и раководат....сега ...вози мишко даље...

Значи за некоја недела ќе биде весело..кога ќе има бркање од работа на едни Албанци за да се вработат други Албанци.
Исто ко што има бркање од работа на едни Македонци, за да се вработат други Македонци....а оние третите....ќе почекаат.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Deneska sfativ i se ubediv vo toa sto dolgo vreme go mislev. Gruevski e najglup, naj tapa i naj politicki naiven politicar. Se sopna na istata stapica na koja sto se sopna i negoviot mentor pred desetina godini, a im ja spremase neprikosnoveniot vladatel na makedonskata politicka scena, edniot i edinstven, liceto BRANKO CRVENKOVSKI.
02.06.2008
Dali toa pocnuvaat glavobolkite za Gvujo? Hahahhahaha, ah toj B.C. toj, kolku samo e itar mameto negovo ja....

-Има ли некој идеја...кај ќе се крие Рефет Елмази сега?
Druze go znaes onoj vicot.
Vojnik eden pri eden napad bil ranet vo predelot na srceto so minobasac. No za cudo nekoe preziveal, fenomen covekot. Go nosat u bolnica i hirurgot zacudeno go prasuva.
- Pa dobro be majku mu stara kako toa prezivea koga mesto srce imas dupka na toa mesto. Ovoj pa odgovoril:
- Eeeeee, u taj moment srce mi je bilo zad petici. :pos2::pos2:
Toa ke go snajde i Refeta nash, samo kojznae dali toa i toj ist fenomen ke ispadne kako i vojnikot od vicot.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Исто ко што има бркање од работа на едни Македонци, за да се вработат други Македонци.
Тоа веќе стана традиција...и во фолклорот ќе влезе.

Kajgana Shop

На врв Bottom