- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.462
- Поени од реакции
- 5.881
DPA vlegoa kako gubitnici i kako takvi izlegoa , kako si pravis takva komparacija ?А што ако ДУИ заврши ко ДПА....:kesa:
DPA vlegoa kako gubitnici i kako takvi izlegoa , kako si pravis takva komparacija ?А што ако ДУИ заврши ко ДПА....:kesa:
Ми се можеDPA vlegoa kako gubitnici i kako takvi izlegoa , kako si pravis takva komparacija ?
Прочитај го мојот прв пост на оваа тема. Стај показалец на глава...седни. Број до 10. Размисли. Реплицирај ми после. Ајт...Па незнам дали си читал за договорот кој го „нуди“ Груевски за влез во владата. Побарај малку :wink:
Пустиот ти :pos2:Доколку Груевски "победил" по некои си условувања, тоа ќе го имаше по сите медиуми кои ја подржуваат владата на Груевски, со наслови од типот Груевски го скроти Али, Груевски посилен од Али. Груевски силно против условувања и така слично. Такви наслови друже...нема.
Од друга страна пак, имаме државна национална албанско-македонска телевизија, која што објавува вест, каде што Груевски коалицира со терористите.
Кој, какви услови прифатил, не знам...не сум ко тебе паметен. Ај ти кажи ми??
А, значи ти сакаш само популистички да „дискутираш“, па барај си други пациенти :helou:Прочитај го мојот прв пост на оваа тема. Стај показалец на глава...седни. Број до 10. Размисли. Реплицирај ми после. Ајт...
Ај сеа ме мрзи да чепкам по постовите твои, за да те потсетам на твојот личен став околу коалицијата со терористи.Не бе дечко, поинаку стојат работите. Ти се тешиш со ова, оти не успеавте ни 20 пратеници да освоите на избори.
Заради тоа сега се пењавиш, ама џабе.
А доколку Ахмети си прифатил условите кои му биле наметнати, тогаш многу повеќе корист Грујо ќе има од него..кога ќе треба да му дадат исписница на Сранко :pos2:
Башка, сеуште ова ништо официјално, да сочекаме уште малце па да коментираме.
Пустиот ти :pos2:
Лошо си ги проценуваш соговорниците, потценуваш.
Лол, друже, ок Е!...Пред избори Груевски непамтам да рекол конкт=ретно дека нема да коалицира со свадбариве, ако рекол дека нема да коалицира да се најде изјавата и да се постира тука.
Барем не е како Лицето кое во 2002 година, т.е. само една година по кризата, изрично велеше дека со терористи нема да коалицира па после еден месец да биде 360 степани обратно, без срам и перде да излаже бесрамно. Како и лагата за еден вработен од секое семејство.
Имаше едни 25 до 30 пратеници (од ВМРО ДПМНЕ)...
кои што претеа дека ќе делуваат како независна група доколку Груевски коалицира со Ахмети.
Би сакал да прашам:
-Што стана со нив?