Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.843
Поени од реакции
22.889
За мене не е бош муабет да си го бранам клубот. Такви како тебе има со лопата да ги риниш, кој што навиваат за 10 клубови зошто нивниот клуб е боза.
Навивам за клуб од срце и спремен сум да одам до таму да направам се да го одбранам, дали имам 27 или 77. Ти не знаеш ништо зошто не навиваш за Јунајтед:toe:

Јас имам таков во моето мало...навива за Јувентус сега гледа дека ништо нема да освојат ми зборува дека од Барселона нема никој по јак..:tapp::tapp::tapp:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Хидинк ако излези со тактика „да не се прими гол“, ќе ги прими барем три, и то уште на полувреме. Најпогубната тактика за спротиставување на Барса (осоебно овосезонскава Барса) е таквата тактика.
Зонска одбрана, освен можеби со директен фластер на Меси. А можи ни то. Главната цел на Челзи треба да е погодок(-ци). :toe:
Тотално се согласувам. Од Барса се губе бааги ако им идеш со страв, ако им покажеш заби, тие ќе се уплашат. Слично како и се во животот.

F

fantomX

Гостин
Тотално се согласувам. Од Барса се губе бааги ако им идеш со страв, ако им покажеш заби, тие ќе се уплашат. Слично како и се во животот.
Па да земиме во ова време до натпреваро да изгледаме снимка од натпреварот со Валенсија ќе видиме дека е така. Некој ќе речи, секој па и Барса има лош ден, зато така било....ама то е то.
Проблемо е шо, сега ќе ги имаме Чави и Анри, место Бускетс и Туре веројетно, или Кеита; доста поопасна варијанта. Сепак, Барса е таа, со тааква фудбалска филозофија каква шо има, и според мене тој е единствениот начин да и се спортиставиш, особено на теренот на Ноу Камп.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Јас имам таков во моето мало...навива за Јувентус сега гледа дека ништо нема да освојат ми зборува дека од Барселона нема никој по јак..:tapp::tapp::tapp:
да да видов Рома нема да освои ништо па се префрлив да навивам за Барса.....хахаха
јас кажав дека од четирирте што останаа би ми било мило Барса да освои кога веќе ја нема Рома, затоа не ги сваќајте погрешно работите не сум тип што ги менува клубовите како твојот сосед навивам за Рома и во добро и во лошо

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Ешли Кол е повреден, а добар лев бек резервен немаат, прееска читав дека Босингва(деснак) Ќе играл на таа позиција. Доколку е ова точно Меси по левата страна ќе прави попара. Уште еден час има едвај чекај да видам што утакмица ќе биде.:)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Би замолил некој да стави добар стрим за Барса, мене сите ми сецкаат. Фала.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Јас само би им посакал среќа на двете екипи и нека победи подобриот..

Исто така се надевам на интересен,отворен и атрактивен фудбал и да има многу голови,нормално.

УШТЕ ЕДНАШ,СО СРЕЌА!!:helou:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Барем да играше некоја италијанска екипа наместо Челзи, тогаш барем ќе разберев што се случува на теренот а вака:nenene: Играјте бре фудбал да видиме нешто и од Челзи не само од Барса. Најлошо ќе биде ако вака биде и второ полувреме и уште Челзи да дадат гол:toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Досадно прво полувреме беше. :kesa: Да се надеваме дека у второво ќе биде поинтересно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Цел меч досаден..НИшто интересно немаше..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како што кажав вчера, тврд натпревар со малку шанси. Се знаеше дека Челзи ќе оди на деструктивна игра само да ги запре Барса и успеа. Ништо не е готово, само знам дека реваншот ќе е пекол!

M

Mario Gómez

Гостин
Ама ќотек изедоа овие од барселона, мислам дека судијата згреши со критериумот од почетокот и после мораше да се води врз него.Балак и Алекс карате играа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom