Финале: Германија - Шпанија 29.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.524
Поени од реакции
22.171
Teshka utakmica, se nadevam deka Germanija ke tepa. Sekojpat jako igraat ako ne se favorit, toa se vide protiv Portugalija i plus ova e finale a Germancite psihicki se mnogu jaki.

Ne ocekuvam dobra igra i mnogu golovi.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќe цитирам една изјава, на еден од англиските великани на фудбалот, Линекер:

“Фудбалот е прекрасна игра која ја играат 22 играчи, а секогаш на крајот победуваат Германците!”
Цитирај ја мојава после :)
Победува тимот кај што брани Касиљас :pipi:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Германија тепа,јас немам воопшто никакви сомнежи.

2-1,и тоа во регуларно :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки,неочекуван повик и ќе смените мислење.

Цврсто верувам дека Шпанија ќе го освои ова Европско,и наредното Светско.
Резултатот не е важен,бидејќи головите ќе бидат во не-регуларниот дел,единствено ми е жал за германците,секоја војна ја губат.

Како и да е,очекувам и знам дека Шпанија ќе е шампион :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Тепа Шпанија, едноставно не можам да ја видам оваа фантастична генерација без трофеј, како што рече Платини, последниот пат тој им го зеде трофејот на шпанците како играч, сега ќе им го врачи како претседател на УЕФА.
А инаку 2:0 за фуријата типувам.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Типувам за добар фудбал, до пенали да стигне. Мислам дека ќе победи Германија. :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Meazza , од каде ти е инфото дека балак и Фригс сигурно ќе се појават во првите 11 ? колку што знам , се уште не е официјално дека ќе играат , плус и замената на Фригс , Рофлс доби тешок удар на главата на мечот со Турција и он е неизвесен , али нема да има некој ефект неговото отсуство ..
Фрингс играше против турсција ќе игра и сега, ролфес беше сменет после полувремето не поради тешкиот удар туку поради што што му пукна аркадата, и неможеа туку така да го средат крварењето кое нормално иде во око и неможеше да гледа.

Инаку проверив три германски страни за најактуелни вести од спортот и таму секаде пишува дека дека балак ќе игра и е запишан во официјалните први 11 кои ќе излезат на терен.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Германија тепа 3:1 точен резултат. Не мамам :)

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Очекувам Шпанија да тепа, или на пенали или 1:0.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Confirmed Line-Ups: Germany - Spain

Germany: Lehmann; Friedrich, Mertresacker, Metzelder, Lahm; Frings, Hitzlsperger; Schweinsteiger, Ballack (c), Podolski; Klose.
Spain: Casillas (c); Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevila; Senna; Iniesta, Xavi Hernández, Fàbregas, Silva; Torres.

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
абе шпанците тепат 103,2 посто !! нема заебанција со нив - шпанците за германците се кока кола бе алооооо

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Значи Балак сепак игра а ?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ќе биде одличен натпревар, без сомнение. Нека победи подобриот. Ја навивам за Шпанија, не за друго ќе фатиме спортска 2 и пол илјади :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Од сигурни извори од Арагоњес дознавам дека наместена е 3-1 за Шпанија. Ајмо да ги горимо кладилницивеее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom