Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Во овој случај не се гледаат титулите... туку меѓусебниот исход. А некако како попчиња да останавте оваа сезона. Како и да е повеќе среќа во 2010 година.
Ќе видиме на крајот!:helou::helou:

Значи го мразев Манчестер Јунајтед а сега го мразам Реал Мадрид.
Причина:Роналдо е премногу препотентен и чаламџија инако добар фудбалер е.Епа нека каже некој дека не сум во право нека се засрами:kesa:.

1. Реал Мадрид... Ривал на Барселона
2. Манчестер Јунајтед.. Поради Руни и К.Роналдо (Додека играше таму)
Упс ке го заборавев и Вејн Руни а.к.а Шрек..и тој многу ме нервира

Ќе видиме на крајот!:helou::helou:

Прашање за Барса хејтерите:Кој тим за една година има земено 6 титули....Друже заборави на тоа дека Реал ке се врати во форма како некогаш,Барса е апсоллутен шампион наредните 5 години.А Меси ке го одбележи фудбалот во втората деценија од 21 век.Додека пак Манчестер нема ништо да освои уште долго време.
Вака е мое најреално мислње.

Го мразам Реал Мадрид, затоа што е најголемиот клуб во светот, има најмногу трофеи во најелитното клубско натпреварување, затоа што го прогласија за најдобар клуб на XX век, затоа што има највеќе пари, затоа што сите играчи имаат сон да играат во Реал, затоа што ги купува најдобрите играчи од помалите клубови, едноставно ги мразам. Сељаци.

Го мразам Реал Мадрид, затоа што е најголемиот клуб во светот, има најмногу трофеи во најелитното клубско натпреварување, затоа што го прогласија за најдобар клуб на XX век, затоа што има највеќе пари, затоа што сите играчи имаат сон да играат во Реал, затоа што ги купува најдобрите играчи од помалите клубови, едноставно ги мразам. Сељаци.

Го сакам Реал Мадрид, затоа што копиљите од улица сметаат дека е најголем клуб на светот меѓу кои и јас, има најмногу трофеи во Купот на шампионите кога играле по 4 екипи во него и од тие титули 80% се од 50те години кога Франко го украде Ди Стефано од Барса и ако не тепавме глави ќе летеа, затоа што поради тие педерски титули го прогласија за најдобар клуб, затоа што има најмногу пари и затоа има долг од 500 милиони евриќи и нема банка каде што немаат кредит земено, затоа што купува играчи што продаваат дресови а не можат да направат еден саглам играч од младинската школа после Рауљ и Касиљас, едноставно ги обожавам. Граѓани.

Го сакам Реал Мадрид, затоа што копиљите од улица сметаат дека е најголем клуб на светот меѓу кои и јас, има најмногу трофеи во Купот на шампионите кога играле по 4 екипи во него и од тие титули 80% се од 50те години кога Франко го украде Ди Стефано од Барса и ако не тепавме глави ќе летеа, затоа што поради тие педерски титули го прогласија за најдобар клуб, затоа што има најмногу пари и затоа има долг од 500 милиони евриќи и нема банка каде што немаат кредит земено, затоа што купува играчи што продаваат дресови а не можат да направат еден саглам играч од младинската школа после Рауљ и Касиљас, едноставно ги обожавам. Граѓани.

Комплекси...

Друг збор во вашиот речник? Комплекси од будали што ги растуривме 2-6...да бе да. Добра логика имаш ;)

Го попукавте со тие 2-6...газите нешто што се дешавало за време од 100 години, а се величите со една утакмица! Немам намера да се расправам, само се чудим колку има заслепени “луѓе“ кои веруваат на своите постари “колеги“ во се што ќе им кажат (нормално за тоа што оди во нивна полза).

Иначе да не бидем тотален офтопик, ги мрзим Шчендија зошто е најголем а воедно и градски ривал на Тетекс, четвртолигашине Шљога - причина: онака и Барса нормално, како најголем ривал на Реал.

Не можам да кажам дека ги мразам но не ги ценам:
- Реал - затоа што го уништуваат фудбалот и фудбалерите со огромните суми на трансфери
- Челзи- откако дојде Абрамович, претходно ми беше симпатичен тим па може да се каже и втор после Арсенал во англија,
- Манчестер Сити почнав да ги мразам затоа што сакаат да бидат како Реал.
- Од Италија пак несакам никого, едино Рома може да се каже дека ми се ОК

Реал од Мадрид:), гледам дека скоро секој нивни фан се наслонува на нешто што не бил сведок.

Да не бидам и јас оф топик као бобиче, ќе кажам дека највише си ги мразам Манчестер - лепешките.

Симнувам капа на успехот на Барса, конечно има исто титули во лш колку што има Раул. :tv:

Тогаш не ја започнувај со што ќе го цитираш секој анти-Реал пост, тоа е негово мислење и крај :)

А зошто не ги цитирам другиве Анти-Реаловци? Тој што ќе си каже што му смета реално, тоа е тоа. Секој си има тимови што ги сака и што не ги сака. Ама кога ќе почнат со она од “времето на Франко кога ги местел, иначе ќе ја убиел цела планета ако не победел Реал“, ебате муабетите детски...

Симнувам капа на успехот на Барса, конечно има исто титули во лш колку што има Раул. :tv:

Не можам да сфатам што имаш толку проблем што многу не го сакаат Реал. Тоа си е нивно мислење и сите тиули да ги освојат нема да се смени мислењето кај истите. И плус темата не е за Барса и реал кој колку има освоено.

Знаеш како викаат еден ако ти рече дека нечиниш карај се, двајца ако ти речат тепај се, но тројца и повеќе размисли да не е до тебе проблемот? (ова не беше лично до тебе туку за реал:smir:)

Сите го Мразат Реал Мадрид.
А кој не ги Мрази ?
Јас ги мразам Реал Мадрид и Навивачите нивни Најмногу на Свет.

Причини :

1. Фашистички Клуб.
2. Ако некоја екипа понуди 20 Миљони за некој Играч, тие ке Понудат више и ке го Земат, Примерот со Езекиел Гарај на Барса. а има и уште мн други.
3. Немаат никаква игра незнам како доаѓаат до шанса за Гол.
4. Најголемата звезда во Реал (навивачите на реал) мислат дека треба да биде Фудбалер на годината, лани ми го Споредуваа Робен со МЕСИ, Воедно навивачите од реал Ништо не знаат нити кој е Лев бек во реал нити кој Десен само едно знаат, 9 титули освојале во времето на Пердика први и цело време ми го гадат со таквите постови.
5. Затоа што има педери во екипата примерот со Гути сликан како се лапа со друг Човек ми се Згади (Искрено).
6. Со пари Игра и Титули не се Купува!!!

Морав да наведнам 6 Примери затоа што :

Реал Мадрид - Барселона 2 : 6

Барселона Освои 6 Титули во Една Година.:smir:
Brat stvarno paitis od strasni kompleksi postov ti nema vrska :tapp::tapp:

Не можам да сфатам што имаш толку проблем што многу не го сакаат Реал. Тоа си е нивно мислење и сите тиули да ги освојат нема да се смени мислењето кај истите. И плус темата не е за Барса и реал кој колку има освоено.

Знаеш како викаат еден ако ти рече дека нечиниш карај се, двајца ако ти речат тепај се, но тројца и повеќе размисли да не е до тебе проблемот? (ова не беше лично до тебе туку за реал:smir:)
Де бе, втор пост на темава и проблем имам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom