Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Brat stvarno paitis od strasni kompleksi postov ti nema vrska :tapp::tapp:

Ги мразам РЕАЛ МАДРИД и!!! ?? што комплекси има тука ???

Ги МРАЗАМ РЕАЛ МАДРИД. затоа што се Педери скапани.

Имаш нешто против мое мислење?! Јас можам да мразам кого сакам!

Неможеш ни да ги мразиш овија педериве! одма се фаќаат ?:nesum:
Комплексите се кај вас, лошо ви е кога знаете дека никој не ве САКА!.

ПС : Прошетај на Темава, од првата страна до последната и ке читаш дека сите ве мразат. најмногу имаат пишано дека го мразат Реал.

Симнувам капа на успехот на Барса, конечно има исто титули во лш колку што има Раул. :tv:

И ако ги помножат тие што ги имаат уште по толку, па тек да го стасаат Реал....

он: Ги мразам/жалам Барсељона - поради тоа што ја имале таа среќа да играат во исто првенство со Реал, а сега уште повеќе поради навивачите на истоимениот тим овде на форумот кој ми тврдат дека играле “тотал-фудбал“ - јеа рајт.
и ги мразам Патлиџан, овај Партизан затоа што се ривали на Звезда и исто како и фарса имале лоша среќа.

1.Мразам арсенал, од стално!
2.Манчестер сити, педери, градски ривали, го зедоја Тевез и го украсија цел град ко демек којзнае што.....затоа го кркнавте 4-3:pusk:
3.Ливерпул, најголеми плачковци на свет, незнаат да признаат пораз, стално некој друг им е крив, они се стално најдобри само судиите ги местат да губат:tapp:
4.Интер, по принцип мразам жабари ама од сите би ги истакнал Интер!
5.Реал, коај ќе се сретнам со некој навивач разговорот иде вака:
-Абе слушам изгубивте прошло коло
-Ние 5 титули во ЛШ
-а со барселона 4 ралика?
-ние 5 титули во ЛШ
-Многу пари фрливте ама не ви носат резултати
-Ние 5 титули..........

и ај не ги мрази после?!:angry3:

5.Реал, коај ќе се сретнам со некој навивач разговорот иде вака:
-Абе слушам изгубивте прошло коло
-Ние 5 титули во ЛШ
-а со барселона 4 ралика?
-ние 5 титули во ЛШ
-Многу пари фрливте ама не ви носат резултати
-Ние 5 титули..........
и ај не ги мрази после?!:angry3:

Не викаат 5 туку 9.

1. Реал Мадрид - прво тим со пара не се прави, второ многу искомплексирани навивачи ( многу се ретки тие што стварно гледаат како шо треба на работите ) и трето поради гејчено Роналдо
2. Манчестер Јунајтед - едно време стварно ми беа симпатични, ама от кога дојде Гејналдо кај нив неможев да го гледам едноставно како гличи како плачипиче. Плус премногу пати имаат дадено гол во 90+ што баш и не е за фалење:)
3. Челзи - Роман Абрамовиќ и тоа што наеднаш пола од тие што навиваа за Барса, Реал, Манчестер, Арсенал џр-мр почнаа да навиваат за Челзи:toe:

1. Реал Мадрид - прво тим со пара не се прави, второ многу искомплексирани навивачи ( многу се ретки тие што стварно гледаат како шо треба на работите ) и трето поради гејчено Роналдо
2. Манчестер Јунајтед - едно време стварно ми беа симпатични, ама от кога дојде Гејналдо кај нив неможев да го гледам едноставно како гличи како плачипиче. Плус премногу пати имаат дадено гол во 90+ што баш и не е за фалење:)
3. Челзи - Роман Абрамовиќ и тоа што наеднаш пола од тие што навиваа за Барса, Реал, Манчестер, Арсенал џр-мр почнаа да навиваат за Челзи:toe:

Interesno......gji imash nacvedeno 3 ekipi koi edinstveno mozhat da ja zagrozat barca....te raazbiram:smir::smir:

малце офф топик, ама сакам да видам има ли навивачи на некои евроспки екипи(со исклучок на реал и челзи) кои ја мразат Барса.

Иначе, јас ги мразам тие горенаведените у заградата од многу (заеднички) причини, али би рекол само едно: -вистинска ЕКИПА не се гради со пари, пари и многу пари, а притоа во твојата "екипа" да имаш само 2-3 играчи од твојата школа.

малце офф топик, ама сакам да видам има ли навивачи на некои евроспки екипи(со исклучок на реал и челзи) кои ја мразат Барса.

Иначе, јас ги мразам тие горенаведените у заградата од многу (заеднички) причини, али би рекол само едно: -вистинска ЕКИПА не се гради со пари, пари и многу пари, а притоа во твојата "екипа" да имаш само 2-3 играчи од твојата школа.

добро...пошто ти се многу разбираш во фудбалот..и мислиш дека ако барселона го направила тимот од младинската школа..мора и сите други тимови тоа да го направат??? зошто пишуваш само за тоа што ти одговара...

КАЖИ МИ БАРЕМ 2 ДРУГИ ТИМА со по 3-4 играчи во прв состав од НИВНА ШКОЛА !!! ај да те видам..колку ти сече...

btw ја осетивте вечерва школата на реал ??? или уште сте во шок...

едит после 10 мин...гуглаш ли момче...е гуглај гуглај...али не постои таква екипа.....и си имаш сериозен проблем

Ги мрзам Милан зошто се пензионерска екипа и Јуве кога игра со нив се осеќам потстарено.:toe:
ЕТЕ ЗАТОА!

добро...пошто ти се многу разбираш во фудбалот..и мислиш дека ако барселона го направила тимот од младинската школа..мора и сите други тимови тоа да го направат??? зошто пишуваш само за тоа што ти одговара...

КАЖИ МИ БАРЕМ 2 ДРУГИ ТИМА со по 3-4 играчи во прв состав од НИВНА ШКОЛА !!! ај да те видам..колку ти сече...

btw ја осетивте вечерва школата на реал ??? или уште сте во шок...

едит после 10 мин...гуглаш ли момче...е гуглај гуглај...али не постои таква екипа.....и си имаш сериозен проблем
Билбао и Ајакс,два бараше?

Школата на Реал:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom