В
Вори
Гостин
Ги мразам Харчестер Јунајтед и она педерчено Роналдо само што се жали и плаче
1.Сите Грчки тимови(НОРМАЛНО ЗАШТО СЕ ГРЧКИ)
2.Баерн Минхен:
-Нив ги мразам затоа што го исфрлија Гетафе од УЕФА у последни моменти(иако Абоданзиери беше крив), ама сепак тоа е нешто што најмногу мрзам.
3.Милан
-Заради Инзаги...
4.Арсенал
-Кога играше Виера мн. се лигавеше или потеше или нз што и на дресот имаше на градите ко да му свршил некој(извинете на речник)
5.Депортиво
-Некако ми се невидени пацери 2 сезони ке играат 6 сезони ги нема
1. За да бидеш голем и успешен треба да го почитуваш ривалот, а не да го мразиш. Само така можеш да бидеш подобар од него.-интер
1. го мразам овој тим затоа што ни се ривали , затоа што имаат "фалбаџии" фанови , и постојано се фалат дека се најдобар тим 2. а кој тим е добар ако немаат освоено некоја титула надвор од италија на пример лига на шамиони(ни самите фанови незнаат кога последен пат освоиле) и заради одредени глупости што го имаат кажано тренерите и играчите на интер
реал
тим што сака да ги земе сите познати фудбалери, што незнаат да престанат со понуди по еден ист фудбалер кој беќе ги одбил, пола фудбалери си ја упропастија таму кариерата на чело со бекам
манчестер 3. заради лиглено роналдо ( да си оди он ке имам подобро мислење за тимов)
и челзи почнува да ме нервира заради амбрамович
богаташ е па мора ли по милиони да понудува за секој фудбалер
4. си мисли светот е негови и може секој да го купи:nenene:
фала ти за советите1. За да бидеш голем и успешен треба да го почитуваш ривалот, а не да го мразиш. Само така можеш да бидеш подобар од него.
2. Добар е оној тим кој ја освојува домашната лига. Во Италијанската лига, веќе кога праша, добар тим кој во скоро време нема освоено Лига на шампиони е ИНТЕР! Добри тимови се и Рома, Фиорентина, Јуве, Лацио - не е само Милан! Освојување на Лига на шампиони и други трофеи надвор може да зависи и од еден натпревар. За да освоиш домашно првенство треба да си постојан во победите. Постојаноста го прави клубот да биде најдобар!
3. Цел тим заради еден играч??? :nesvest: Ова ме потсетува на некои мои другарки кои сакаат некој тим само заради еден играч (се разбира тој играч им е најсимпатичен од сите други), а не заради тимот како целина.
4. Абрамович може да го купи само оној што ќе се продаде :wink:!
Не мразам ниту еден клуб. Не го мразам Зенит што ги елиминираа Баерн лани од УЕФА купот, а не го мразам ни Лацио, иако во 2002 во последниот натпревар му ја одземаа титулта на Интер :icon_frow.
Ме нервираат одредени играчи, но тоа не е причина за да мразам цел тим. Има едно правило: Го мразиш само оној на кој му завидуваш :smir:.
Нема на што :smir:! Не ми беше целта да ти го менувам мислењето :wink:.фала ти за советите
но тоа се мои мислења и не ги менувам поготово не заради тебе:smir:
ке ги мразам поради тие причини тимовите
а и зошто на мене ми кажуваш каков фан сум и што да правам
-интер
го мразам овој тим затоа што ни се ривали , затоа што имаат "фалбаџии" фанови , и постојано се фалат дека се најдобар тим а кој тим е добар ако немаат освоено некоја титула надвор од италија на пример лига на шамиони(ни самите фанови незнаат кога последен пат освоиле) и заради одредени глупости што го имаат кажано тренерите и играчите на интер