Иначе не знам само кој од кој зависи, ние преку цела година сме скопје на студии
Со парите од Скопјачиштата : )
Затоа што туримот е основната дејност за градот. Немој да кажеш дека е индустријата
Башка, бројот на Охриѓани студенти (и кешарицата која ја оставаат) е неспоредливо мал во споредба со сите Скопјани кои доаѓаат во Охрид преку лето.
Но, тоа не е воопшто битно во случајов, битното следи подоле...
темава стварно немат никаква смисла...и не сфаќам зошто ми биле репликите дебилни , изгледа очекувате да ве молиме да не посетите..:nesum:
Има, има, темата е логична последица на дебилни реплики од самите Охриѓани, дадени како одговори на најдобронамерни забелешки што треба да се корегира во Охрид за туризмот да биде пристоен.
И сум рекол, освен на гости кај драги пријатели од форумов кои се во Охрид, да дојдам на одмор таму нити мислам, нити ми паѓа на памет.
За иста цена имаш море (Јадранско), а за поефтино ја имаш Струга, Преспа, Дојран...барем нема да се нервираш во гужви со копиљаци на плажа, нема да се нервираш затоа што нема кај да паркираш и ќе изиграваш пешадија иако си дошол на одмор со кола (тоа поради развиената инфраструктура, која е подготвена да ги прими туристите), нема да трпиш безобразни испади...
Кој се жалел досега, а кој повторно ќе оди е глуп. Кој ќе оди повторно, да не писнал ако повторно е фрустриран.
Кој не направи банер за кампања на главна - еве на.