Четвртфинале: Португалија - Германија 19.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не го видов голот? офсајд беше?

Фереира беше бутнат од Балак , али истото не беше приметено од судијата , а и голманот кумуваше у целава ситуација , во празно излета .

Ако де 3-1. Отидоа "фаворитите'' во неповрат т.е португалците и нивниот роналдо кој велеше дека ке бидат шампиони.

Германија е сила! едни од моите фаворити беа оваа година.

Португалците изиграа подобро, ама тоа е... треба да се искористуват шансите!!
Јас гледам на добрата страна од ова, ќе се вратат во Манчестер Нани и Роналдо, и ќе стави крај на сите шпекулации! :)

Ја ги сметав и сеуште ги сметам Германците за едни од најголемите фаворити, сега со Турција или со Хрватска ќе играат, па ако одиграат добро влегуваат во финале.

на португалија никој не им е крив што од 4 шута кон нивниот гол примиа 3 гола. последниот може беше нерегуларен ама сепак што правеше рикардо???да не се обидуваше некого да брани таму???голот на некој друг мѕ го остави???катастрофални грешки на одбраната на португалија.
првиот гол ај босингва го брани подолски ама и пепе???пепе не беше на своето место.
'мен оф д меч' португалија беше фереира. како изгубен беше. исто и рикардо многу слабо. а и физичката надмоќ на швабите и тоа како се изрази на терен.
како и да е германија си оди заслужено во полуфинале, португалија дома.

Ај сега Сколари може да се концентрира на работата во Челзи.

Штета,стварно не ги можам Германциве,Португалците поубав фудбал некако играат,ама добро,што е тука е.Си заслужија.

П.С. Официјално кажувам дека више на глас не соопштувам за кого навивам во натпревариве.Жив баксуз сум.

Пред да почне натпреварот кажав дека може и Германија да победи ако се разиграат... и се разиграа :). Мило ми е што се пласираа во четврт финалето. И Португалија имаше доста шанси, ама сепак Германија беше за нијанса подобра. Можно е повторно да играат со Хрватска. Ќе биде интересен натпревар.

dobro e,mi trgna tipuvanjeto .....samo sto ne go pogodiv rezultatot....

Се знаеше тоа многу летање во облаци на португалски играчи и ....То е то...

ај бе некој линк од маестралната глума на роналдо :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom