Ете ја иам долга виткана коса па никат не би се ишишал за на некоја да и покажам дека ја сакам... ако она мене ме сака нема да ми го отекуе да се шишам т.е. ке ме сака таков ко шо сум... ако напиња нек си ебе мајката ја не се шишам за никој... само сам ако сакам... а у план ми е до под лакти да ја пуштам косата... иам уше малце... малце помалце од пола :/ej abe ima razlika kjelav i brichen,a inache moze i dolga kosa da ima pointeresno ke mi bide ke go teram da se shisha za da mi dokazhe deka me saka:pos2:
хехе... а мене бе срце шо не ме наброја :smir:“Машко без коса не е машко“ (славната изрека на другарка ми и јас се согласувам )
А кога би можела да избирам, би го избрала д уан енд оунли
Mikael Åkerfeldt
оr Thebon
Има уше многу вакви секси типови со долги коси, ама моментално само на овие ми текна :helou:
Администратор бан на овој! Шо не праи нас долгокосите наркомани? За нас металците сите одма наркомани... а цуриве тука се по долга коса напалени, се влажнат... нека не кака многу тој за нас наркомани сме биле...Па овие бре долгокосиве кој од кој поголем наркоман бре! И после фризурата имала врска со понашањето? :nenene::kesa:
Така ами како нема лабаво.ako e dolgokos ke go nateram da se istrizi- nekam mazi so dolga kosa
a ako e izbricen kelav da pusti barem 2-3 mm kosa.
taka druze potpolna podrska imas. isto mislam i jas. veke 4-5 godini ja rastam kosata i sega nekoj da dojde da mi bara da se issisam nema sansi :helou:Ете ја иам долга виткана коса па никат не би се ишишал за на некоја да и покажам дека ја сакам... ако она мене ме сака нема да ми го отекуе да се шишам т.е. ке ме сака таков ко шо сум... ако напиња нек си ебе мајката ја не се шишам за никој... само сам ако сакам... а у план ми е до под лакти да ја пуштам косата... иам уше малце... малце помалце од пола :/
...
ne da se falam ama mene me lici sekako
ОООООООООО значи да ја растам јас а???Ооо обожавам долга коса кај машко, ептен ми е хот! Кратката е посредена некако ама долгата е посекси
сакаш мсн?Ооо обожавам долга коса кај машко, ептен ми е хот! Кратката е посредена некако ама долгата е посекси