Долгокоси или келави момци?

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Е каков избор имаме. Ни долга коса ни ќелав не сакам. Или да биде кец или да има малце косичка.:smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
ej abe ima razlika kjelav i brichen,a inache moze i dolga kosa da ima pointeresno ke mi bide ke go teram da se shisha za da mi dokazhe deka me saka:pos2:
Ете ја иам долга виткана коса па никат не би се ишишал за на некоја да и покажам дека ја сакам... ако она мене ме сака нема да ми го отекуе да се шишам т.е. ке ме сака таков ко шо сум... ако напиња нек си ебе мајката ја не се шишам за никој... само сам ако сакам... а у план ми е до под лакти да ја пуштам косата... иам уше малце... малце помалце од пола :/

“Машко без коса не е машко“ (славната изрека на другарка ми и јас се согласувам :))
А кога би можела да избирам, би го избрала д уан енд оунли
Mikael Åkerfeldt

оr Thebon :)

Има уше многу вакви секси типови со долги коси, ама моментално само на овие ми текна :helou:
хехе... а мене бе срце шо не ме наброја :):smir:

Па овие бре долгокосиве кој од кој поголем наркоман бре! И после фризурата имала врска со понашањето? :nenene::kesa:
Администратор бан на овој! Шо не праи нас долгокосите наркомани? За нас металците сите одма наркомани... а цуриве тука се по долга коса напалени, се влажнат... нека не кака многу тој за нас наркомани сме биле...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Дефинитивно со долга коса...:vozbud::vozbud:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Не сакам ќелави, сакам бричени - нула :kesa:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ооо обожавам долга коса кај машко, ептен ми е хот! Кратката е посредена некако ама долгата е посекси :pipi:

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
ako e dolgokos ke go nateram da se istrizi- nekam mazi so dolga kosa
a ako e izbricen kelav da pusti barem 2-3 mm kosa.

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Ете ја иам долга виткана коса па никат не би се ишишал за на некоја да и покажам дека ја сакам... ако она мене ме сака нема да ми го отекуе да се шишам т.е. ке ме сака таков ко шо сум... ако напиња нек си ебе мајката ја не се шишам за никој... само сам ако сакам... а у план ми е до под лакти да ја пуштам косата... иам уше малце... малце помалце од пола :/

...
taka druze potpolna podrska imas. isto mislam i jas. veke 4-5 godini ja rastam kosata i sega nekoj da dojde da mi bara da se issisam nema sansi :helou:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Ооо обожавам долга коса кај машко, ептен ми е хот! Кратката е посредена некако ама долгата е посекси :pipi:
ОООООООООО значи да ја растам јас а???
Јас се стрижев оти немав форма на косата како мал ме стрижеше еден специјалка и партал бев ко сам да сум се стрижел ама сега почнувам да ја растам мислам не сум појден кај фризерката(која имам мн убав гз)и му се јавува на татко ми(пријатели се вероватно татко ми се спријателил поради гзот)и му вика да не сум и се налутил нешто(сакав да и речам не бе на таков гз јас не се лутам)и сега уште сум во дилема дали да одам да си гледам гзови и да ме стрижат како овца или да си барам друга цура со таков гз и да си ја растам косата како крапинец.....
не како крапинец туку како кромањонец......
е заборавив да кажам и брадичка ќе си попуштам дури не се развика татко ми(ама нека си вика тој,јас и онака си терам по мое)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
сакаш мсн?:vozbud:
се шалев!
Зависи! Јас сум машко и иако имам долга коса сметам дека скоро сите машки повеќе ги личи со пократка коса! Барем така повеќе доаѓа до израз телото!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Pa ako epten moram da biram pomegu golgokosi ili kelavi...ne znam zosto bi izbrala kelavi :vozbud:,iako ne sakam ni kelavi ni dolgokosi:baeh:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
зависи од фацката и до обликот на главата .... има и такви и такви со се секси :)

Kajgana Shop

На врв Bottom