Кире Лазаров

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
не се карајте на оваква тема бе...
само сакам да честитам за све што направи Кире на светсково ... секоја чест...
најбље стрелец ... МАКЕДОНЕЦ оууу... ретко видено нешто... заслужно е ;)
позздрав:smir:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Илјадници светиниколчани го поздравија својот херој - Кире ЛазаровСвети Николе, родниот град на најдобриот стрелец во историјата на ракометните мундијали, Кире Лазаров го дочека завчера својот херој. Неколку илјади сограѓани на рекордерот му приредија незаборавен пречек.

- Многу значи поддршката од цела Македонија, но најважно е да те почитуваат во родниот град. Се чувствувам прекрасно и да даде Господ вака да се собираме и ова да ни стане ритуал - рече Лазаров.

Свети Николе живееше со ракометот во овие изминати две недели, колку што траеше 21. ракометно СП. Сограѓаните го славеа и се радуваа на секој гол, на секоја победа, а плачеа за секој пораз на Македонија. Но на крајот се гордееја со 11. место и со рекордните 92 гола на Лазаров.

- Цела Македонија треба да се гордее. Тоа што Кире го направи навистина не е можно - коментираа неговите сограѓани.

Браќата Лазарови заедно со раководството на ракометната федерација беа примени од локалната самоуправа на Свети Николе, добија пригодни подароци, а АК „Џумајлија“ на сите ракометни навивачи им подари - еден тон вино.

OVOA BESE NAJMALKU STO MOZEVME DA NAPRAVIME ZA NASIOT SOGRAGANIN NAVISTINA BESE SUPER ODVAJ SI IZBEGA SO DZIPOT COVEKOT INAKU TATKO MU MI E TRENER A I KIRE PONEKOGAS NE TRENIRA KOGA E SLOBODEN

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Смешко, ќе те молам вакви постови во Политика и вести, си имаш таму соодветна тема.

Тука дискутирајте за спортската страна на Кире Лазаров :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Смешко, ќе те молам вакви постови во Политика и вести, си имаш таму соодветна тема.

Тука дискутирајте за спортската страна на Кире Лазаров :)
Moze da znam vo mojot post sto ima politika ako ste slusnale negde deka kire ke se bavi so politika ne mora odma mene da me napagate vo postot pisuva ubavo se kako se pominal vo negoviot roden grad i plus jas ne go izmisliv ovoa ova e iskopirano od vesnikot nova makedonija

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Moze da znam vo mojot post sto ima politika ako ste slusnale negde deka kire ke se bavi so politika ne mora odma mene da me napagate vo postot pisuva ubavo se kako se pominal vo negoviot roden grad i plus jas ne go izmisliv ovoa ova e iskopirano od vesnikot nova makedonija
Еј, грешка, се извинувам многу, уморна сум и не ја дочитав веста, мислев дека си ја ископирал таа дека се ставил на листа во родното Св. Николе. Се извинувам, само ќе те замолам другпат кога копираш вест од некој медиум, да ставиш и извор од каде си ја ископирал.

Д

Демијан

Гостин
Од каде знаеш ти се што имам јас направено за Македонија? како пишува во библијата, тој што прави јавно веќе ја добил својата награда, н отој што прави тајно кога ќе дојде господ бог ќе го награди јавно и ќе се видат неговите добри дела.

Јас не сум негативен само ги расветлувам мистериите и лукавите луѓе како Кире кој го лаже ово јнарод дека бил патриот. Ако тоа било вистина тој кога му ја доделија наградата за најдобар стрелец можеше барем да има едно шалче со црвена жолта боја и со мкд ознаки колку да се знае дека е од Македонија. Но бидејќи нема национално чуство и затоа тоа не го направи.

ајде кажи што си направил ти за Македонија!Кире направи многу за Македонија,и сега некои како тебе плукаат по него.Како викаат луѓето"Нека ти служи на чест".

П.С. Ти да не си му на Киро Глигоров внук?

Едитирано од модератор: Воздржи се и припази малку. Вакви пцовки се казнуваат со бан. - Џену Грл

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Добар човек,добар играч.Заслушено си доби и награда.Мислам дека многу придонесе во Македонската Ракометна Репрезентација но и многу придонесе Македонија да стане 11 во свет.Секоја чест и заслужено.
:salut:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Кире е ЗАКОН!

:vozbud: :oeoeoe: :je: :pehar: :aplauz: :zver: :eek:lee: :eek:jea:

Да му се позлати раката (како што и му се позлати, за сите времиња) и понатаму. Постави стандард што секој светски ракометар ќе мора да го достигне. Секоја чест!.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Слушам ке се прогласувал градоначалник на Св.Николе. Тоа ако го направи тој е глуп за мене искрено, златен спортист ке флага у политика. Ццц. Дај боже тоа што слушнав да е трач.
Кире бе Кире.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Слушам ке се прогласувал градоначалник на Св.Николе. Тоа ако го направи тој е глуп за мене искрено, златен спортист ке флага у политика. Ццц. Дај боже тоа што слушнав да е трач.
Кире бе Кире.

кај си слушнал такво нешто ?

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
нема да биде градоначлник имаше нешто шпекулации али кире рече дека не оди во политика...

Член од
15 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
ееее пшшшшш киреее е предобар чоовек..
а за играч и да не збориме..
е, очекував да дојде со Д Р Е С ама нема везе :)
успат, филип лазаров има ФЕЈСБУК.
на кој често се уклучува..
ама немоојте сега да го утепате чоекот :)
и не дека сега важна ќе ви се правам тука (ама ќе ви се правам, мерак ми е)
СЕ СЛИКАВ (и упознав) СО КИРЕ :)

п.с. : сликава нејќе на форумот, изволте линк :
http://i252.photobucket.com/albums/hh9/blackandwild96/P300109_0301-1-1.jpg

е интересно е штооо заради кире во 2. 50 сабајле одев во „Балканика“..
затоа се и овие подочњациве.. И ДЕФИНИТВНО НЕ ИЗГЛЕДАМ ВОЛКУУ ГРДО ДАРН ИТ!

http://i252.photobucket.com/albums/hh9/blackandwild96/DSC01840-3.jpg

Кире бе Кире.
Неее, он кога тоа го слушнал се изнасмеал (наводно)
а инаку, се збори дека се збирале потписи за да се прекрсти Св. Николе во Св. Лазаров. хаха.

K

kaiser soze

Гостин
Неговиот тим вчера имаше неуспешен настап на натпреварот со Шамбери во ЛШ,загуби со два гола разлика,па сега Загреб осетно си ги намали шансите за пласман понатаму.Во овој случај мора да брка победа во дуелот со истиот тим следната седмица,но на гостински терен.Лазаров партиципираше со седум постигнати гола за неговиот тим,беше најефикасен повторно,но сепак Нарцис беше незадржлив на спротивната страна и тој беше клучен во решавањето на победникот.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Kircata deneska 7 gola za Zagreb CO,protiv Pivovarna Celje...Ajde sega uste da go tepaat Samberi,pa da odat ponatamu!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Кире и на клупски план е најдобар стрелец во Загреб... А не сакаа да му дадат награда на Светското... Абе за никаде!

Инаку човекот е апсолутен :zver: Треба сите да се гордееме со него, зашто и понатаму сака да игра за Македонија! Секоја чест! :eek:lee:

Kajgana Shop

На врв Bottom