Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си помислив дека ептен ќе се заиграат :pos:

Пехар на домашен терен, успешно враќање, одлично за уште поголема самодоверба на Рафа.

Ако го поштедат повредите има големи шанси и за Вимболдон, не само за Роланд Гарос. :)

Vamos Rafa!

Епа многу си грешела:pos2:
Иначе стварно го немаше меѓу нив двајца ова
Australia Open 2009

Wimbledon 2008

Roland Garros 2008
Nadal vs Federer 6-1 6-3 6-0...штета што неможам да го ставам не ми дава само хајлајтси туку фул меч (12 клипа):)

Тие што не го знаат добро Надал слободно погледајте малце клипчиња да видите што прави дечкото:pipi:

Одлична игра?? излеа не си ги гледал другите наптпревари меѓу Федерер и Надал, иако за нијанса подобар беше Надал рака на срце.

Тапа финале..

Да де, да победеше Федерер ке беше супер финале. Али ај нема везе.

Финалето си беше на место ,добро беше имаше борбеност, иаку можаа и двајцата многу многу повеќе. Али си победи сепак ова што се очекуваше и подобриот од Федерер. Тука нема дилеми.

Се гледаме на следниот турнир .)

Најдобар е Надал на земја тоа го покажа и денес. Лани да не го зафркнеше повредата на коленото ќе победеше на Роланд Гарос оваа година очекувам тој да победи, во одлична форма е.

Да де, да победеше Федерер ке беше супер финале. Али ај нема везе.

Финалето си беше на место ,добро беше имаше борбеност, иаку можаа и двајцата многу многу повеќе. Али си победи сепак ова што се очекуваше и подобриот од Федерер. Тука нема дилеми.

Се гледаме на следниот турнир .)

Знаев дека тоа ќе го кажете, како сакате мислете јас сум одсекогаш реален. Сум бил и ќе бидам, секогаш! Ова финале беше најслабо од сите што ги изиграле и беше преполно со грешки,толку.

Најдобар е Надал на земја тоа го покажа и денес. Лани да не го зафркнеше повредата на коленото ќе победеше на Роланд Гарос оваа година очекувам тој да победи, во одлична форма е.

Нашата dadi415 имала врска од тенис за Надал:baeh:

--- надополнето ---

Знаев дека тоа ќе го кажете, како сакате мислете јас сум одсекогаш реален. Сум бил и ќе бидам, секогаш! Ова финале беше најслабо од сите што ги изиграле и беше преполно со грешки,толку.

Psyside узивај си до Роланд Гарос. Па можда ќе се сретнеме тогаш и ќе праиме муабет понатаму. Позз:smir:

Одлично му тргна на Надал ,само колената да не му прават повторно проблем и очекувам да го освои не само Ролан Гарос туку и Вимблдон.Но рано е ќе почекаме.

Одлично му тргна на Надал ,само колената да не му прават повторно проблем и очекувам да го освои не само Ролан Гарос туку и Вимблдон.Но рано е ќе почекаме.

Има време уште 1 недела одмор ќе има време добро да се одмори и да се подготви за Ролан Гарос се надевам ќе биде негов :)

Колку е само нај јак :) Играше на Монте Карло го освои, играше во Рим освои, играше во Мадрид освои, мајсторот влегува во форма, пазете се ! :)

Има време уште 1 недела одмор ќе има време добро да се одмори и да се подготви за Ролан Гарос се надевам ќе биде негов :)

Ролан Гарос почнува наредната недела така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom