Каде се женските најопуштени ?!

• Креатор на темата Креатор на темата martin_sk89
  • Време на започнување Време на започнување
прво, тоа во Карпош е неточно:) а за каде...не може сеа да се каже таму има вакви девојки, а онаму има такви.насекаде има секакви..ама ај да кажам мене што ми кажале(иако не може да се генерализира:))ми имаат кажано дека поопуштени девојки имало во Радишани и Драчево..вие проверете си:helou:

прво, тоа во Карпош е неточно:) а за каде...не може сеа да се каже таму има вакви девојки, а онаму има такви.насекаде има секакви..ама ај да кажам мене што ми кажале(иако не може да се генерализира:))ми имаат кажано дека поопуштени девојки имало во Радишани и Драчево..вие проверете си:helou:
Или пак Волково, од тие поопуштени нема.

Хехехе тоа е ептен очајно :vozbud:
Плус никакви се....:vozbud:

Значи све на све ме остаивте на маки сам да трагам по Скопјево :vozbud:

ако ако....фала ви :nesum::nesvest::(

Никакви се а? Ги знаеш бе остај ти :pos:
Абе фацо немаш 13 години, дечко од 19 си иди таму бркај сваќи и не се замарај кај биле а кај не биле :) активирај малце мозочни клетки и растурај, позз

да бе... имат кафич кај шо ко ќе влезит женска и прает магија и одма се опуштат...:vozbud: така ојт то...:pos::pos::pos:

Најопуштени (или најраспуштено, како сакаш) се во Аудиториум...:) Ама сериозно, не знам што е со фаците што идат таму, и машки, и женски:))) Е сеа за квалитетот не коментирам:)

Амстердам.

Неточен одговор.
Ако мислиш на Red Light Street ок, па секаде има такво нешто, па и ние имаме МТВ ако е за тоа :). Но во Амстердам не ми изгледаа вооопшто на такви девојките во глобала. Далеку поопуштени се пример Шпањолките.

Тука мислам дека во секое место ќе најдеш по некоја опуштена девојка по твој вкус. Ама и не разбирам баш што се смета за опуштена девојка? Девојка која многу танцува? Девојка која е комуникативна? Девојка која е облечена провокативно? Девојка која одма би сакала секс со тебе?

Јас по опуштени од оние зад МТВ не знам. За ефтини пари можеш да се забављаш.

Неточен одговор.
Ако мислиш на Red Light Street ок, па секаде има такво нешто, па и ние имаме МТВ ако е за тоа :). Но во Амстердам не ми изгледаа вооопшто на такви девојките во глобала. Далеку поопуштени се пример Шпањолките.

Тука мислам дека во секое место ќе најдеш по некоја опуштена девојка по твој вкус. Ама и не разбирам баш што се смета за опуштена девојка? Девојка која многу танцува? Девојка која е комуникативна? Девојка која е облечена провокативно? Девојка која одма би сакала секс со тебе?

На опуштени и како што кажав со пониски критеруми обострано...мислам дека повеќето машки знаат какви се всушност девојќите во СК... нема потреба тоа да го објаснувам али со тоа опуштени мислев да кажам следното :
Да не дремат во некое ќоше, кога ќе им пријдеш уз играње да не те гледаат на косо као...што му е на овој, или некои слични работи што во моментов не ми текнуваат...а има и други...
Успат кажано ова не е ништо од лично искуство туку само примери бидејќи ме интересира што вие мислите...преку искуство нели, не да мавате на тепка :wink: :uvo:

Абе таму такви се шетале, сеа не сум 100% сигурен дека е во Карпош, ама натаму негде по Партизанска е, или уличките.

Да, ама тие имаат тарифа :pos:

Oд кај таа информација за Радишани? Има исклучоци како и секаде ама... одма те демантирам од прва рака :smir:

p.s. не можеш Радишани да го ставаш во ист кош со Волково и Драчево :smir:

Многу ме интересира каде би можел да наидам на девојки повеке опуштени и со малце по ниски критериуми за себе и другите....
Сите женски во Скопјево (има усклучоци) ми изгледаат како за себе да мислат дека се незнам што ама баш во секој поглед...
Па баш би ме интересирало што ке кажете на ова ?!:wink:
Кај Хард Рок, малце понапред пред МКЦ стојат најопуштените. Најопуштено дур пушат цигари ќе ти кажат за колку голтаат, рипаат, и све друго

Најопуштени (или најраспуштено, како сакаш) се во Аудиториум...:) Ама сериозно, не знам што е со фаците што идат таму, и машки, и женски:))) Е сеа за квалитетот не коментирам:)

LeLe, LeLe, LeLe......EdNaSh Sum BiLa TaMu I NiKaD ViShe Neznam Ni Ja Kako Ja NapraiF Taa GreSha Stfarno Ne Mi E Jasno
IMaSh Pravo Da Da Da.... Sve E OpuShteNo Be....:wink:

Ако збориме заместа во градов јас се мислам дека во Маракана идат онака поопуштени и момци и девојки без некои посебни знаеш бла бла....а за дискотеки некако слабо барем за Скопје...за да фатиш во Хард Рок или Колосеум девојка а да не ја знаеш претходно треба трипати по ред да си ја видел Халеевата комета :pos2:

абе у волково нејкеш да идеш пошо таму шо се вика од нива во кафич одат.Проверено од прва рука. ме викале неколку пати да идам ама не отидов. ТАПА Е. верувајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom