Каде се женските најопуштени ?!

• Креатор на темата Креатор на темата martin_sk89
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
Многу ме интересира каде би можел да наидам на девојки повеке опуштени и со малце по ниски критериуми за себе и другите....
Сите женски во Скопјево (има усклучоци) ми изгледаат како за себе да мислат дека се незнам што ама баш во секој поглед...
Па баш би ме интересирало што ке кажете на ова ?!:wink:

Ќе се селиш? :pos: :pos: :pos:

:pos2::pos2:

Па не планирав да се селам....али ако вака продолжат работиве може и ке размислам:wink:

И мислев на места во Скопје не пошироко.:tapp:
Ајде малце посериозни постови :) :vozbud:

НАјопуштени се кај тебе во паметот и во состојбата на духот твоја... Тешко да ти објаснам..

Иди во Гранд дискотека, или во Деспина

Ми кажуваа за некој кафич негде во Карпош мислам ама ќе пишам кога ќе (ако) ми текне кој.

Аво суштина што ќе ти се такви бе? Како сакаш.

Ми кажуваа за некој кафич негде во Карпош мислам ама ќе пишам кога ќе (ако) ми текне кој.

Аво суштина што ќе ти се такви бе? Како сакаш.

кој кафич во карпош бре?

Па зарем имало и кафичи што сами по себе нудат опуштени девојки? :pos:

Најотпуштени .. кога ќе им кажеж дека се најубави или ќе им дадеш комплимент за облеката , косата.. Местото не ти е важно ..:star:

Па зарем имало и кафичи што сами по себе нудат опуштени девојки? :pos:
Абе таму такви се шетале, сеа не сум 100% сигурен дека е во Карпош, ама натаму негде по Партизанска е, или уличките.

Епа Маарко ај дознај, па да им идеме :pos:

Хаха е не сте вие нормални... јебела вас и уличка и партизанска...:vozbud:
Во гранд сум бил а и во деспина ....деспина не ми се свигаат лугето а гранд....ај ке отидам пак али следниот пат со ашов во рака за да се уклопам у амбиентот :vozbud::wink:

Де бе, има опуштени женски, 3 милијарди се на планетава :)
А и кај нас има сегде бе, па и таму кај што се највечи дројли, коа ќе се начукаат опаааа ајде сваќоо :pos: паѓа се...Е сеа да не сум до толку дискриминатор, па ќе си се потрудиш бе друже малце поише, ако не, златна мтв и крај на муабетот :)

па ќе си се потрудиш бе друже малце поише, ако не, златна мтв и крај на муабетот :)

Хехехе тоа е ептен очајно :vozbud:
Плус никакви се....:vozbud:

Значи све на све ме остаивте на маки сам да трагам по Скопјево :vozbud:

ако ако....фала ви :nesum::nesvest::(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom