Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
А да одиш до школо и да видиш на списокот, изгледа технологијава не ти била пишана.![]()
Да полагала информатика. Ќе паднела :pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да одиш до школо и да видиш на списокот, изгледа технологијава не ти била пишана.![]()
тоа што резултатите од мајчин јазик се послаби од англискиот е резултата од глупи ученици или неспособни професори![]()
а и не ми е јасен изборот на предметие.
има ли некој што знае да ми каже нешто за рускиот колеџ во Свети Николе посебно веб страна
Рускиот колеџ во Св. Николе ти е лоповска работа. Имаш пара, купеш диплома, струка никаква. Студентите се само богаташки деца а има и богаташитоа што резултатите од мајчин јазик се послаби од англискиот е резултата од глупи ученици или неспособни професори![]()
а и не ми е јасен изборот на предметие.
има ли некој што знае да ми каже нешто за рускиот колеџ во Свети Николе посебно веб страна
Па сигурен сум дека ти даваат да го видиш, ама прашањето е што е успех? Ако испадне дека ми скратиле 2 бода неправедно, а пак имам 4ка тоа е прифатен или одбиен приговор? Да сакаа да биде се како што треба ќе објавеа и бодови. Вака не мислам џабе да ми отидат 2000 во зијан.Ај нешто за приговорите. Мисли ли некој дека може да се успее и дали даваат да го видиш тестот ако ги платиш тие 2000 денари?
По македонски јазик учите глупости? Дај не сери жити се:uvo:
Ке те видам сега на факс, и кога ке станеш позрела личност, се прашувам дури тогаш дали уште еднаш би тропнал ваква глупост.
Англискиот спиј пиленце... хехехе помина тоа време, запиши се на англиски па да видиш дали ке биде само впишување на глаголи во точна форма.
Верувај, ке го бараш средното...:smir:
Luge be sto da napravime, mora nekako javno vo mediumite da se iznese kakov kriterium upotrebuvale ocenuvacite za ocenuvanje na testot. Ne znaat kako da vovedat red vo drzavata, pa demek pocnaa od nas i nasite ocenki. Kako moze na makedonski jazik prolazna ocenka da se dobiva so 40%, a na matematika/stranski jazik so 30%. Pa nikoj ne kaza deka makedonski e so pogolema vaznost od matematika/stranski jazik. Ova e nevideno. Eksterni predmeti si se eksterni predmeti. I kako moze tolkav raspon vo bodovnata skala za ocenka 4, a za ocenka 5 tolku malku. Na sajtot na Utrinski vesnik ima komentari demek na site ni bile pokloneti 5kite od sredno, bla bla... A dosega nikoj ne se osmelil da go objavi faktot deka za da imas 5 po majcin jazik treba da imas nad 95%...