- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 939
Па не дека сум револтиран, ама сепак телевизијата е чинам двојазична, па не ме чуди, иако делува глупаво фактот дека преносот е на македонски а емисијата потоа на албански.
Па не дека сум револтиран, ама сепак телевизијата е чинам двојазична, па не ме чуди, иако делува глупаво фактот дека преносот е на македонски а емисијата потоа на албански.
90% domakjinstva imaat mono televizori.Што зборите бе????
Кај мене на АлсатМ иде на Македонски коментирањето, да си проверите доколку имате од новите тренди телевизори таму во аудио опциите да не имате нешто за подесување????
Абе братче саа тука за 15-20 души они ќе ти менат програма на тебе оти се праваш ИНТЕРЕСЕН ?Луѓе дајте бе не е тоа поентата да вртиме на ХРТ или на некој др програма башка ХРТ 2 ко што викате барем CableTel незнам за другите ја немаат нели уште одамна заради фрката што ја направија Канал 5 радиодифузија кажа дека несмее да се дава на кабловските оператори ХРТ 2 така да не ја глеаме сеа. Поентата тука е да направиме нешто за македонскиве телевизии да почнат да се гледаат. Сметам дека Алсат и го заслужува според мене преносот затоа што реално гледано има најдобра опрема у Македонија и најквалитетна слика што е за почит но проблемот е што да направиме за да биде програмата после утакмиците на македонски. Најлесно е да се најде алтернатива и да се смени на ХРТ но која е поентата. Затоа Македонија ке биде тапа у се
КОРИСТЕТЕ МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ хаха:tv:
да бе , за да гледаш ЕВРО на мајчин јазик у сопствената земја , треба да си купиш ТВ од 20.000 ден ..90% domakjinstva imaat mono televizori.
Ebati toa sovetot za radiodifuzija.