Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Дефакто се откажа од неа и ми ја препушти, притоа вметнувајќи потсвесна рефлексија како ме доживуваш мене - или полошо - неа (зборам за симболиката за кафаните(кои се опасна тематика, ваљда непозната за тебе пошо напразно ги споменуваш ) ).Е да. И ќе искачаш по кафеани со неа каде ќе се палите на селска музика (бравос, бисер, боними, кај перо, белведере во твојот љубен Охрид и слично), ќе играте на турбо фолк, и ќе јадете ефтина скара, и после нормално амбицијата ќе ти биде неа само да ја бапнеш и да да и даеш 100 денари за такси.
И да чекаш да се појави некоја квалитетна која што знае каде искача т.е. само по убави и фенси места, и која што ќе ти стави до знаење дека вреди и дека ќе треба да си “некој и нешто “ за да ја имаш. Верувај дека во таква одма ќе се заљубиш (нормално, ако свршува како калашњиков, ако свршува ко двоцевка, еднаш или двапати, ќе ја изебеш и ќе ја баталиш другиот ден, што ќе ти е таква)?
Ако се такви тие девојки кои знаат што сакаат, со МБА, ПХД и слично на кои им стискаш цицки после 2 саата и си спремен да ги внесеш во светот на љубовта, а можда и презиме да им дадеш, пеки. И наздравје.
п.с. А ќе сакаш да им дадеш презиме, само ради тоа шо ќе ја видиш со мене во Стара Галаксија со смедеревка на маса, една вечер откако ти испила 6 димпла во Хард Рок, пред да замине со првиот сељак по тренерки кој ќе ти седне на сепаре и ќе и пристапи машки, ко шо е ред