Сега ќе ги проверам фан клубовите, а вие другите не враќајте на провокацииСин или кој и да е...фан-клуб Македонија Ѓорче Петров,кој стигне провоцира,средете.
Штотуку си ја доби последната опомена. Нареден пат ќе биде бан.И не е редно на нарон да му се даде бан? Сто пати е опоменат до сега и бришен, и никако да го снема од нашата тема!
Профилите, ПП и репутацијата си се ваша лична работа. Тоа нас не не` интересира, можете пораки од профил да си бришете и сами :wink:Naron prodolzuva da provocira (na mojot profil). I morav da mu vratam (bajagi navredlivo) koga vie ne si ja vrsite rabotata. Pa nekoj ke provocira celo vreme na nacionalna osnova i na kraj site go jadat. ZATOA REAGIRAJTE NA VREME
и на мене до кога ќе ми биде забранет ман утд фан клубот..веќе 2 недели сум без дозволен пристап...а баш сакам нешто интересно да им пишамдо кога ќе ми биде забранет пристапот до темата фудбал фан клуб македонија ѓ. петров и зошто го добив???
Кога Фантом и Syn ќе речат дека е дозволено да ти се тргне банот. Сепак, нивни е подфорумов.и на мене до кога ќе ми биде забранет ман утд фан клубот..веќе 2 недели сум без дозволен пристап...а баш сакам нешто интересно да им пишам