Помош: Барам еден филм!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Пребарав за некоја ваква слична тема, ама не успеав да најдам. Ако има, спој на оваа со нејзе :)

На темава значи може да побарате некој филм што го имате видено некаде, ама не знаете како се вика. Што повеќе детали за филмот се потребни за да може некој да ви помогне.
Јас ќе почнам прв.
Филмов го гледав пред 4-5 години. Дејството почнува во некој град со куќи покрај река и додека мајката не внимава, синот и паѓа во река и се удавува. Потоа се преселуваат во некој остров со мажот мислам и таа пишува книга ама многу често и се појавува синот, ко да е жив... Толку се сеќавам на филмов, не знам ни кој глумеше ни како се вика па би му бил благодарен ептен на некој ако може да ми помогне со името на филмот. Инаку не знам зошто, ама мислам дека имаше врска нешто името на филмот со светларник. Така ми има останато во спомен.
Епа, ај :)
Half Light(2006)

Овај е, не?:)

P

Princ

Гостин
Не ми се верува, тој е! Фала ти многу друже, вака на форум, а пиши дека ти дужам пиво :icon_lol:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
По вторпат пишувам во потрага по филмов.
Мислам дека е со Том Хенкс, млад, али не сум сигурна.
Како и да е, филмов е со едно момче кое за време на бура ќе чепка во некој компјутер и гром ќе лупне и овој ќе стане паметен ко компјутер, па потоа ќе се пријави на еден квиз и таман ќе стигне до финалето, ќе му се изгуби способноста, али секако ќе победи со своето знаење.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Помош, еден постар филм многу јака комедија е, се тркаат со оние старите автомобили, има италијанци, англичани, германци, французинки... Италијаните беа џандари, еден од англичаните му ставија средство за спиење едвај заврши трката, знам на крајот, победија англичаните но ги дисквалификуваа, па по нив идеа германците а и нив ги дисквалификуваа или ги уапсија нешо така, и на крај први беа италијаните. Некој да знае за шо тропам? :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дали некој знае како се вика филм со тинејџери во Њујорк, темата е секс, сексуален живот, незаштитен секс, ХИВ вирус, не можам да се сетам на името за да го побарам по мрежава.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Дали некој знае како се вика филм со тинејџери во Њујорк, темата е секс, сексуален живот, незаштитен секс, ХИВ вирус, не можам да се сетам на името за да го побарам по мрежава.
Отприлика која година е филмот мислам ептен стар или некој онака понов мош ке можам да ти помогнам

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Отприлика која година е филмот мислам ептен стар или некој онака понов мош ке можам да ти помогнам
Го најдов на Wikipedia излезе дека доста е стар.

И си најдов и Рапидшер линкови па сега го симнувам :pehar:.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Со џек николсон кога е стар прч го даваа на а1 сега брзо.Глумеше опасен женкар па го маваше срце,па се заљуби со таа на негова возраст.Е наслобот ми треба:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Со џек николсон кога е стар прч го даваа на а1 сега брзо.Глумеше опасен женкар па го маваше срце,па се заљуби со таа на негова возраст.Е наслобот ми треба:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Oва е тоа што го бараш.

Торент неможам да ти најдам само рапидшер

http://www.theviperfiles.com/

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Значи, филмот е постар, јас го гледав пред добри 15 години
Една девојка ја носат во дворецот на султанот, и една вечер ја одбраа неа заедно со неколку други девојки да игра за него. Тогаш тој ја бендиса и ја зеде за жена, а другите негови жени се противеа на тоа. Таа роди дете, но една од другите жени го уби. Тажејки по своето дете, се зближи со едно од децата на султанот, чија мајка умрела. Кога султанот умре, тоа детето стана султан и она остана да му биде мајка.
Мислам дека дејството се случуваше во Истанбул, ама на англиски збореа

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Значи ... амм постар филм .. љубовен ..
Двајца млади се запознаваат во библиотека и женската му остава на типацот број али му го пишува во книга.Он ја губи книгата .. и пребарува се ама не може да ја најде.На крајот неговиот најдобар другар(мислам дека така беше) му ја подарува и со тоа овој го наоѓа бројот и и се јавува на таа и филмот има хепи енд :) ...
Хелп ениУан? :/.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Значи ... амм постар филм .. љубовен ..
Двајца млади се запознаваат во библиотека и женската му остава на типацот број али му го пишува во книга.Он ја губи книгата .. и пребарува се ама не може да ја најде.На крајот неговиот најдобар другар(мислам дека така беше) му ја подарува и со тоа овој го наоѓа бројот и и се јавува на таа и филмот има хепи енд :) ...
Хелп ениУан? :/.
Мислам дека ова е филмот, таа го пишува бројот во книга, а тој на банкнота па да видат дали судбината ке ги спои повторно Serendipity (2001) со John Cusack и Kate Beckinsale

Ако ти треба линк за download пиши ПП

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Со мафијашот Сони шо е тој филм,со детето што од мало Сони го заштитува. Неговите другари ке загинат во експлозија на колата кога ке сакаат да запалат дуќан во црнечкиот кварт.

Kajgana Shop

На врв Bottom