Ај МИКИ , задоволство ќе ми биде да ми напишеш како треба да живее еден верник , а како живее атеист .. И посочи каде јас грешам во мојот живот , кој успат не го знаеш ?На темава „..како живее неверникот...„ навистина има добри докази на форумов. Очигледни се. А се чини дека се и неисцрпни.
Каде грешиш ТИ во твојот живот, само ТИ си должен да откриеш. Никој друг....
Еден монах му се фали на својот старец, и му вели: „Ја сум толку просветлен, што гледам бели Ангели како ми се појавуваат„.
А страецот мудро му одговара: „покорисно е да се ВИДАТ своите гревови отколку да се гледаат бели Ангели„.
Ти текнува?
Па нели ги посочив во своите постови. И не посочив нешто кое сум го прочитал и научил, туку тоа е шема која ја минуваат сите поедницни (вклучвајќи го и МИКИ1) се додека не им „текне„ дека Бог постои...Епа шо тогаш пишуваш дека има докази за животот на неверникот ..посочи ги
On the second thought, the universe might not be that infinite.Aj aj aj aj .... слушнавте сите?!?! ГО ОКРКАВМЕ!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity"
-Albert Einstein
gospod ne e sonceto,fospod e gospodar na sonceto!!!!!!!.........Го гледа сонцето, Бог е Сонцето.
Леле колку исполнет пост просто ме фасцинираше ,Господар се употребува за личност која има свои потчинети тогаш значи ако ја погледнеш ситуацијата во која живееме значи он би имал улога на мачител т.е тиранин ..gospod ne e sonceto,fospod e gospodar na sonceto!!!!!!!.........
а ние што сме негови робови заедно со сонцето и ѕвездите. е морам да ти кажам ме насмеаgospod ne e sonceto,fospod e gospodar na sonceto!!!!!!!.........
Успат ..gospod ne e sonceto,fospod e gospodar na sonceto!!!!!!!.........
On the second thought, the universe might not be that infinite.
off topic:
Мики од кавадрци да не си?
Синко ЛСД е опасна работа... Не се заебавајте на млади години, тешко е после да се вратите во нормала!Da,sum videl....
pa ti li najde za frlanje da zboruvas.Pojma si nemas od verata.:kesa:Е вака имам еден совет за тебе оди отвори прозорецот и фрлисе
А ова сам го смисли или го препиша од негде ?