Резултати од Избори 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Неофицијално во Кочани разликата е 5000 гласови во корист за „Преродбта“, што е прва победа во Кочани по осамостојувањето на Македонија :) Честито победа

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Нема причина зошто Никола да го слуша Црвенковски ако на тоа мислиш.Сега Груевски е еднакво на лидер на државата со доверба од граѓаните како големите лидери од историјата
Hehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.
Kako i da e pocekaj nekoe vreme i ke doznaes koja e stapicata za koja sto ti govoram. Grujevski so dve race si go potpisa krajot na politickata kariera. Za kratko vreme ke go snajde istoto sto go snajde i mentorot negov.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Неофицијално Во Струмица беше најтесно, Ставревски победи со околу 700 гласа повеќе (малку неочекувано, се очекуваше победа на Заев), но, земјоделието го направи своето.

П.С Инаку Зоран Заев има остварено најдобар резултат од сите останати носители на кандидатски листи од коалицијата Сонце.

F

FilipMacedon

Гостин
Kako i da e pocekaj nekoe vreme i ke doznaes koja e stapicata za koja sto ti govoram. Grujevski so dve race si go potpisa krajot na politickata kariera. Za kratko vreme ke go snajde istoto sto go snajde i mentorot negov.
Тука можеби имаш право,но ке видиме за тоа,времето ке каже

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Два лексилиума, чај од нане, и топли облоги на челото, и во кревет на спиење, утре ке ти биде подобро :wink:

F

FilipMacedon

Гостин
Неофицијално Во Струмица беше најтесно, Ставревски победи со околу 700 гласа повеќе (малку неочекувано, се очекуваше победа на Заев), но, земјоделието го направи своето.

П.С Инаку Зоран Заев има остварено најдобар резултат од сите останати носители на кандидатски листи од коалицијата Сонце.
Тој е едиствениот квалитетен таму,но во лош тим е :toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Нема причина зошто Никола да го слуша Црвенковски ако на тоа мислиш.Сега Груевски е еднакво на лидер на државата со доверба од граѓаните како големите лидери од историјата
Полека, полека на нероден петко не му крој капа, ко прво дали петко воопшто ќе се роди, не верувај премногу во груевски за да не те разочара па да неможеш да се свестиш кога голем број свестени на раце ќе го носат надвор од влада поради голема глупост што може да ја направи а со оглед на колку има пратеници и може да ја направи.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Да не се спремате пак да пукате бе еј? :)

Член од
4 јануари 2006
Мислења
129
Поени од реакции
0
Quark-ce, slusaj da ti kazam: Ista finta ne pali 2 pati! Vo izmisluvanje novo se pokazavte kolku vi e kapacitetot (sporedi izjavi na Buckovski) i izborna kampanja. Za napredokot na Makedonija da ne zborime... Taka da, pokrij se i ne zbori bezveze.

ps - Nadevaj se samo na grcko-srpska pomos! Drugo ne ve spasuva! :wink:

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Хммм... да не нудиш и ти некоја отворена кладба како некои тука пред извесно време ???:pos::pos::pos:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
oficijalno padna i bastionot na SDSm RESEN prv pat po17 godini 4300 za vmro i koalicijata 3100 za SONCE da jas se nadevam na uspeh i na lokalnite izbori i konecno i nie prespanite da go padneme toj famozen buzle

F

FilipMacedon

Гостин
Полека, полека на нероден петко не му крој капа, ко прво дали петко воопшто ќе се роди, не верувај премногу во груевски за да не те разочара па да неможеш да се свестиш кога голем број свестени на раце ќе го носат надвор од влада поради голема глупост што може да ја направи а со оглед на колку има пратеници и може да ја направи.
Петкото само што се роди ,а што ке стане кога ке порасне ке видиме.Иначе петкото неможеше подобро да се роди.Се роди со цели 64кг тежина.Очекуваме голем петел:pos2::pos2::pos2::pos2::helou:

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Да не се спремате пак да пукате бе еј? :)
Мене ми се чини дека ова е последно пукање во македонија, сите кои понатаму че го пукаат че го наебат до желудник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom