Hehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.Нема причина зошто Никола да го слуша Црвенковски ако на тоа мислиш.Сега Груевски е еднакво на лидер на државата со доверба од граѓаните како големите лидери од историјата
Не би рекол дека е невинашчеОва му доаѓа како: сите сте виновни, само јас сум невина
Тука можеби имаш право,но ке видиме за тоа,времето ке кажеHehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.
Kako i da e pocekaj nekoe vreme i ke doznaes koja e stapicata za koja sto ti govoram. Grujevski so dve race si go potpisa krajot na politickata kariera. Za kratko vreme ke go snajde istoto sto go snajde i mentorot negov.
Два лексилиума, чај од нане, и топли облоги на челото, и во кревет на спиење, утре ке ти биде подобро :wink:Hehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.
Kako i da e pocekaj nekoe vreme i ke doznaes koja e stapicata za koja sto ti govoram. Grujevski so dve race si go potpisa krajot na politickata kariera. Za kratko vreme ke go snajde istoto sto go snajde i mentorot negov.
ееееј Братот! добровечер и честито да ни е победата!Добровечер на сите
Тој е едиствениот квалитетен таму,но во лош тим еНеофицијално Во Струмица беше најтесно, Ставревски победи со околу 700 гласа повеќе (малку неочекувано, се очекуваше победа на Заев), но, земјоделието го направи своето.
П.С Инаку Зоран Заев има остварено најдобар резултат од сите останати носители на кандидатски листи од коалицијата Сонце.
Полека, полека на нероден петко не му крој капа, ко прво дали петко воопшто ќе се роди, не верувај премногу во груевски за да не те разочара па да неможеш да се свестиш кога голем број свестени на раце ќе го носат надвор од влада поради голема глупост што може да ја направи а со оглед на колку има пратеници и може да ја направи.Нема причина зошто Никола да го слуша Црвенковски ако на тоа мислиш.Сега Груевски е еднакво на лидер на државата со доверба од граѓаните како големите лидери од историјата
Да не се спремате пак да пукате бе еј?Kako i da e pocekaj nekoe vreme i ke doznaes koja e stapicata za koja sto ti govoram. Grujevski so dve race si go potpisa krajot na politickata kariera. Za kratko vreme ke go snajde istoto sto go snajde i mentorot negov.
Quark-ce, slusaj da ti kazam: Ista finta ne pali 2 pati! Vo izmisluvanje novo se pokazavte kolku vi e kapacitetot (sporedi izjavi na Buckovski) i izborna kampanja. Za napredokot na Makedonija da ne zborime... Taka da, pokrij se i ne zbori bezveze.Hehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.
Хммм... да не нудиш и ти некоја отворена кладба како некои тука пред извесно време ???Hehehe, ne me sfati, pod mentor mislev na bugarinot Lubco.
Петкото само што се роди ,а што ке стане кога ке порасне ке видиме.Иначе петкото неможеше подобро да се роди.Се роди со цели 64кг тежина.Очекуваме голем петел:pos2::pos2::pos2::pos2::helou:Полека, полека на нероден петко не му крој капа, ко прво дали петко воопшто ќе се роди, не верувај премногу во груевски за да не те разочара па да неможеш да се свестиш кога голем број свестени на раце ќе го носат надвор од влада поради голема глупост што може да ја направи а со оглед на колку има пратеници и може да ја направи.
Мене ми се чини дека ова е последно пукање во македонија, сите кои понатаму че го пукаат че го наебат до желудник.Да не се спремате пак да пукате бе еј?