_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
А кај нас се потепаа пусти полицајци хехеххе:pos2:
Begajte ama posle mislete mu ja Da ne se sopnete od nekoj coteknajloso e sho nema beganje od niv.ke te fanat sto posto....
А после ќотекот што му следува на тепачот?Begajte ama posle mislete mu ja Da ne se sopnete od nekoj cotek
Јас лично би забранил било какво возило на дете под 17 години, освен велосипед.Да пазиш,и кацига да носиш и документи да имаш ако несакаш да платиш казна поголема од цената на моторчето што го возиш.
Инаку ја лично би забранил све што е под 250cc.,жива напаст се по улициве.А за новиве мотори па редно време беше! Само ние си патиме од различни болки,каква е опремата на луѓето што ги возат тие мотори?Ти кажат за полицаец кој 10 год. возел службен мотор и замисли си човек кој се движи со медицински помагала,имајки ја во предвид опремата што ја носат на нив.
Vidi vaka...jas imav 16 godini i kupiv skuter od 1700 evra. Uste istiot den go registrirav i posle nedela dena polagav za 50cc. I iskreno mozam da ti kazam deka sum mnogu posovesen i pokulturen od nekoj vozaci sto imaat po 30 godini a vozat kako nenormalni....jas na sekoe menuvanje na lenta davam zmigavec i sum aktiven vo soobrakajot. Nemozes taka za site da kazes deka 16-godisni deca pravat beljaЈас лично би забранил било какво возило на дете под 17 години, освен велосипед.
Соберат 800 евра, земаат некој смешен мотор и праат беља низ градот. Глупости.
Abe Strumiks ti ama si bil rasipuvac na zabavi :pos2:А после ќотекот што му следува на тепачот?
хинт:
Имаше по Струмица неколку такви кои беа во некој I am the law филм...
Среќа, што се со потекло од селата...па денес копаат по цел ден по нивите.
Друже и ја се слагам со тебе ама живееме во М А К Е Д О Н И Ј А ! ! !Ај подобразложи зошто.... Мислам дека го стегнаа малку обрачот и почнаа полека да воведуваат ред. Во Битола во 1 ден, напишаа 15-тина казни од по 300 евра за непропуштање на пешак на пешачки... Јбг, човекот тргнал, ја поминал пола улица и што треба да прави? Да ги чека сите возила од другата страна? А убаво си е напишано во законот... пешак штом стапнал на коловоз, должен си да застаниш да го пропуштиш.