Точкест
I'm Awesome
Чим се кинески провери за случајно зрачење....а за удобноста незнамеј да ве прашам, некни сретнав продавница, зад универзална му доаѓа, кинески столчиња имаше за бироа... имате некакво искуство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим се кинески провери за случајно зрачење....а за удобноста незнамеј да ве прашам, некни сретнав продавница, зад универзална му доаѓа, кинески столчиња имаше за бироа... имате некакво искуство?
абе аман... знам дека љубовта е огромна ама пробај... пробај барем еден ден биди без него...Имам еден кафен дрвен стол... од 3 саатно седење или и тоа е многу понекад, да смалиме на 2 саата... гзот решето ми се прави... пробав друг стол.. не бива...
Ме убива столов, парче ме прави, али му ја научив фората, си седам со дигнати нозе ставени врз компјутеротсепак и не е до толку удобно... како и да е, иако ме боли столов и ми прави проблеми, неможам да се одделам од него...:nesum:
многу си го сакам...![]()
пази дан полеташ...Ја на килимче си седим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Исто и ја.Не само грбот што ми го убива,него цел се здрвувам .Wow, колку длабока тема.
Користам еден грд ко тие за маса за јадење. Ми го убива грбот. Го мразам.![]()