Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Изборот на правилен стол е од големо значење посебно ако поминувате долги часови седејќи пред компјутер. Јас имам сменето преку 10 столови од причина што ниту еден не ми се погодил до сега (кичмата ми знае). Искрено најпрактчни испаднаа тарпезариските, озбилно. Се мислам дали да земам од тие канцелариските фотејљи што се вртат, уште таква не сум пробал.
ap123a-r.jpg

Што мислите кој е најправилен избор на стол за работа пред компјутер?

Сличен ваков. Скоро исти.

И ептен е комотен:back:

Сличен како овој погоре на сликиве, се врти лево -десно, се клацкаме на него, ама битно многу е удобен за седење

На работа само го менуваат:)
а по дома, немам стол..тастатурата во кревет..и ..такa...:D..a а креветот..обичен, дрвен , јога..и то

Преудобна фотеља, честопати се случува да заспијам на неа :)

Баш ваков имам, само плав :) Добар е, али ме нервира што крцка кога ќе се навалам :) И рачките некогаш ми идат на живци, неможам да си седнам со нозете на столче... Ама тоа е... Досега ми е најдобар а не ми се даваат пари за поубав па ќе трпам :) Башка ако стаам некој многу удобен стол нема да станам од компјутер :pos: ( не дека сега станувам ) :pos::pos::pos:

Ееее и јас исти таков само шо мојов е без рачки :baeh: ама па мојов сигурно појќе од твојот крцкат...ко ќе се оптегнам агол од 180 имат помеѓу ова за седење и ова за потпирање.

јас користам обичен стол, од оние што се на маса :)

Прво имав еден на тркала , ама го скршив , паднав од него :vozbud::vozbud:.
И сега обичен.

Обичен стол, добар е за рбетот :icon_lol:.

јас користам кревет во 90% од седењето на компјутер :) ... а ко ќе треба да седам на стол иам една директорска столица од на Тито времто :vozbud: закон е :)

на едниот иам канцелариски стол, на другиов иам обичен стол за на трпезариска маса :)

п.с. позакон е вториот :)

computerchair.jpg

Слично,само плав и без рачки.
Не е сменет веќе седум години а и не планирам да го менувам.

лолз , јас на фотења седам и супер ми е со оглед на тоа дека седам по 10 часа на дневно :pos2:

Користам столче како на сликава што е, само не е црвено него е црно и има на потпирачот вдлабнатини за грбот, и кога ќе се потпреш се навалува столчето...

f_1033pantherm_1b0e553.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom