Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Ја на табуретка си седам. Кичмава ми знае.:nesum:

Јас имам кожна канцелариска фотеља и морам да се пофалам дека е супер.

Имам ко на сликата, канцелариска фотеља и супер е. Стварно се заспива на неа. :)) Ама ко ќе не сум дома, седам на едно никакво столче, свиткана целата и после се чудам од шо ме боли толку кичмата. Дефинитивно од голема важност е столот, особено за нас кои по цел ден сме пред компјутер. :devojce:

Таков шо се врти,подига и слични ствари.
Многу е јак.Се има претрпено досеа,и не се предава.

Па немам посебен стол за пред компјутер.Седнувам кај ќе стигнам,фотеља,таков стол што се врти,трепезариси стол,кревет...кај ми е најудобно во моментот.
Моментално сум на тераса испружена на два стола :)

имам сличен како тој на првата слика само поефтин :)

Порано користев компјутерска столица, ама откако го купивме новиот мебел, во собата немам многу место и сега седам на обичен помал стол...
Ок ми е и вака, тој стол беше па скап, а многу брзо се расипува... три имав сменето досега...

ap123a-r.jpg

Што мислите кој е најправилен избор на стол за работа пред компјутер?

Имам ко на сликата, канцелариска фотеља и супер е.

Моментално сум во шопинг на нешто асално од стол за пред компјутер... Уствари... во разгледување на опции.. па после тоа иде шопингот, нели :)
Прашањето ми е...каде да барам вакво нешто... што пари да планирам дека треба да фрлам? Зборам и конкретно за овој стол и за други варијанти...

Баш сакав ваква тема да отворам :D
Стлов ми е катастрофа. Од оние у кујна што стојат. Ме кине кичма после :toe:

Јас искрено да ви кажам столот за пред компјутер ми е од оние кафанските си го купив од една кафеана што го реновираше инвентарот инаку имам и онаков канцелариски удобен ама не можам на него да седам на овој кафанскиот некако ми е најубаво.

Имам еден кафен дрвен стол... од 3 саатно седење или и тоа е многу понекад, да смалиме на 2 саата... гзот решето ми се прави... пробав друг стол.. не бива...
Ме убива столов, парче ме прави, али му ја научив фората, си седам со дигнати нозе ставени врз компјутерот :) сепак и не е до толку удобно... како и да е, иако ме боли столов и ми прави проблеми, неможам да се одделам од него...:nesum:
многу си го сакам... :toe:

еј да ве прашам, некни сретнав продавница, зад универзална му доаѓа, кинески столчиња имаше за бироа... имате некакво искуство?

Седам на класична салонска фотеља и супер ми е можам цел ден да седам а да не се укочам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom